Hehe - nigdy od Państwa Polskiego nie dostałem! Raz, na otwarcie na firmy 20 tys. zł w 2019 z UE ( dzięki temu, że jesteśmy w UE coś czasami dostajemy ). Moja córka jest finalistką 2 olimpiad centralnych - nigdy na nią od Państwa Polskiego nie dostałem złamanej złotówki - więc nie mów głupot. Poza tym mam gdzieś te 500 plus - niech Pisowcy docenią tych, którzy ciągną Państwo Polskie do przodu, a nie rozdają na lewo i prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie mówisz jak człowiek - czy ja mam się wstydzić, że byłem akcjonariuszem Idea Bank? Jako wolny człowiek - mogę pić ile chcę - ale jest pewna różnica między mną i Pisowcami - ja nie krzywdzę ani ludzi ani zwierząt! A Pisowcy w swojej ( mam nadzieję ) nieświadomości to robią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest ok. Po co Wy w ogóle na tym forum jesteście? Kto Was wysyła? Macie przynajmniej jakieś wzory człowieka? Żebyście nie narobili głupot... Sytuacja polityczna w ciągu 2 lat się zmieni - ale nie ważne - Wy macie mieć swój honor i swoje zASADY ( trochę się domyślam z kim mam doczynienia ) - no i ... piję Wasze Żdrowie!!!!!!!!!!!!! Niech Żyje Polska!!!!!!!!!!!!! I Wolni Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak się składa, że z córką stanowimy jeden zespól - i żaden Pisowiec tego nie zniszczy - a Ty kolego naucz się więcej miłości do drugiego człowieka, bo wyraźnie masz tu braki!!!!!!!!
Faktycznie wierzysz w co napisałeś? Ja chyba jestem trochę starszy wiekiem od Waszego Premiera i staram się nikogo w życiu nie oszukiwać ( on akurat setki razy oszukiwał, ale to jego poziom honoru ). Pozdr.
Ale ten ojciec zawsze jej mówi prawdę - i tym się rózni od Pisowców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja staram się zawsze mówić prawdę - tym bardziej do własnej córki, a Wy Pisowcy.... Sami juz nie wiecie co jest prawdą a fałszem....