• Jacek Podgór Autor: ~ski [109.196.91.*]
    Dlaczego w tym daremnym kraju zawsze jest taka kolej rzeczy.

Wszystko było i jest ustawione Podgór przylazł z Anwilu(Orlen) tylko po to żeby wykończyć tą złotą kurę.

Na dodatek nikt nawet nie próbuje zrobić tego dyskretnie tylko na pełnego bezczela.
    Wysłali chłopa, zrobił co miał i se poszedł.

gorzej niż na Białorusi

• Re: Jacek Podgór Autor: ~Kapciowy [94.101.17.*]
    Taaa...nie ma to jak płakać. No może dla niektórych to była zlota kura i teraz płacz.
    A na poważniej to ciąg przyczynowo-skutkowy wygladal następująco: Janusz firmę rozłożył na łopatki, Roman widowiskowo dobił a na końcu przyszedł Jacek i zgasił światło w grajdole. I tak skonczyla sie legenda o zlotej kurze.
  • Re: Jacek Podgór Autor: ~Sf [212.78.73.*]
    Prezes Juszczyk był pierszą osobą, która stwierdziła, że Kapciowy to stary komuch do wyp., bez wiedzy o biznesie.
    Kapciowy tyle lat się utrzymał ale lada moment odejdzie na emeryturę. Nie potrafił nic zrobić a doprowadził do ruiny Zakład który prowadził. Nie potrafił zrobić nawet studiów MBA.
  • Re: Jacek Podgór Autor: ~Krzyś_Czajka [185.56.211.*]
    Który to ten kapciowy ? Z konina czy Tychów ?
  • Re: Jacek Podgór Autor: ~AmberGold [31.0.64.*]
    Dnia 2021-08-05 o godz. 15:37 ~Sf napisał(a):
    > Prezes Juszczyk był pierszą osobą, która stwierdziła, że Kapciowy to stary komuch do wyp., bez wiedzy o biznesie.
    > Kapciowy tyle lat się utrzymał ale lada moment odejdzie na emeryturę. Nie potrafił nic zrobić a doprowadził do ruiny Zakład który prowadził. Nie potrafił zrobić nawet studiów MBA.

A myślałem, że za te "studia" i dyplom ich zaliczenia to wystarczy tylko uiścić opłatę.
  • Re: Jacek Podgór Autor: ~Kapciowy [94.101.17.*]
    Gdzie mnie, czlowiekowi prostemu, stawac w szranki z tabunami absolwentów MBA dumnie kroczacych w glorii i chwale korytarzami Elby, wykuwajacymi w trudzie i znoju swietlista przyszlosc zlotej kury, w umyslach czystych niczym lodowce Grenlandii. Ja niegodny, ja pyl u stóp.
  • Re: Jacek Podgór Autor: ~AmberGold [31.0.64.*]
    Dnia 2021-08-05 o godz. 14:53 ~Kapciowy napisał(a):
    > Taaa...nie ma to jak płakać. No może dla niektórych to była zlota kura i teraz płacz.
    > > A na poważniej to ciąg przyczynowo-skutkowy wygladal następująco: Janusz firmę rozłożył na łopatki, Roman widowiskowo dobił a na końcu przyszedł Jacek i zgasił światło w grajdole. I tak skonczyla sie legenda o zlotej kurze.

Za pierwszej komuny nazywano to karuzelą stanowisk.
[x]
ELBUDOWA -9,93% 0,43 2021-04-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.