• Myślę, że temacie nacjonalizacji Idei to były 2 może 3 osoby Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    I to one powinny przeprosić! Mnie te marionetki nie interesują.
    Przeproszą ( nawet gdyby byli super czyści a są super umoczeni ) za skrzywdzenie wielu tysięcy Polaków - i za złamanie wszelkich zasad, w tym również prawnych jak i zaufania inwestora do rynku na którym wszystkie podmioty powinny być traktowane przez Państwo w ten sam sposób.
    Przeproszą... Ale trzeba się uzbroić w cierpliwość, to potrwa - stawiam na przeprosiny za 7 lat, sam będę specjalnie tematu pilnował - z Władzami nie walczę ale w temacie Idei zrobiłem wyjątek.

• Re: Myślę, że temacie nacjonalizacji Idei to były 2 może 3 osoby Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    I to właśnie ważne - gdyby im zależało na zwykłych tysiącach Polaków - do tego by nie doszło, zemsta na Leszku była ważniejsza niż komunikaty giełdowe i rzeczywistość ekonomiczna - te osoby muszą powiedzieć przepraszać! Będę zgodnie z polskim prawem jak również międzynarodowym prawem nalegał na ich przeprosiny -narazie sobie piszę na forum ale będę w temacie przeprosin konsekwetny!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.