• Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.155.*]
    https://spidersweb.pl/autoblog/2035-zakaz-sprzedazy-samochodow-spalinowych/
    Nie wiem na ile artykuł ten okaże się prawdziwy i czy Unia da radę z infrastrukturą ale temat jest.
    Oczywiscie mało kto z tu obecnych(a pewnie nikt poza większościowymi) będzie trzymał akcje Suale do 2035 roku, ale trend się będzie z każdym rokiem nasilał i już za parę lat elektryków będzie wiecej niż spalinowych, a czy to będzie 50, 70 czy 100 % to zobaczymy. Nie wiem co z tirami, bo do tych to trzeba będzie sporo Duracelków włożyć, ale pewnie coś wymyśla. No a jak samochody będą elektryczne to nasze perowskity będą miały olbrzymie branie(tzn i tak będą miały, po prostu będzie jeszcze większe). Ja widzę przenośną dostawkę od Saule w każdej fabryce samochodów elektrycznych,czyli już niedługo w każdej fabryce samochodów w ogóle. A nawet jak konkurencji uda się skopiować patent saule i też będą mieć elastyczne produkty, to i tak zostowanie perowskitów jest tak duże że za jakiś czas "wszystko" będzie nimi obłożone. Idą złote czasy dla fotovoltaiki 2.0. Ja to widzę, Wy już chyba też to widzicie, tylko trzeba poczekać aż reszta to zobaczy. I wtedy mamy hype, o którym wspominam w średnio co drugim poście :-)
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: jasiek2017 [89.64.102.*]
    Na razie to Saule nie ma nic wspólnego z BLU poza kilkoma wspólnymi obiadami i drinkami.
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~OdlotowyOlek [37.248.209.*]
    Tak tak wiemy wiemy, tylko o pozytywnym DD zapomniałeś wspomnieć, że zostały już tylko drobne formalności że strony BLU, i że January ma czas do końca września by Saule na giełdę wprowadzić. Ale ogólnie masz rację.
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: jasiek2017 [89.64.102.*]
    Mam nadziej, że im się uda ale do tego wszystkiego potrzebne jest oświadczenie 2 stron, że robią to na 100%. A na razie po DD dalej mamy zalecenia itd.
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~melk [89.187.226.*]

a oni to sprzedaja w takich cenach
    a pózniej bede a zakupy na wyscigi
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.49.*]
    Poniżej kolejny artykuł, w sumie o tym samym, ale podejście z innej strony. Tak jak pisałem o tym w innym poście, za jakiś czas samochody spalinowe będą tylko dla bardzo bogatych kolekcjonerów i będą większa część życia spędzały w garażach, bo nie będzie gdzie ich tankować...a za jazdę nimi pewnie będzie mandat albo trzeba będzie wykupić jakieś drogie pozwolenie. A i już wiem co z tirami - mają być na wodór... https://wrc.net.pl/kw-diesel-wkrotce-przekroczy-10-zl-za-litr-prognozy-sa-fatalne-bo-potem-kompletnie-go-zabraknie
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~inwestor66 [79.110.195.*]
    Tiry akurat będą jeździć na wodór, juz parę firm motoryzacyjnych tak zapowiadało.
    nawet dziś było info: Zespół Elektrowni Pątnów-Adamów-Konin (ZE PAK) otrzymał decyzję o środowiskowych uwarunkowaniach dla przedsięwzięcia polegającego na budowie wytwórni wodoru wraz z infrastrukturą towarzyszącą na terenie Elektrowni Konin, podała spółka.

Niemcy już od jakiegoś czasu inwestują w wodór.
    Osobówki, szczególnie te mniejsze zostaną z bateriami bo są za małe na zbiorniki wodorowe.
    Dachy aut pewnie będą pokryte perowskitami, mówi się też o całej naczepie Tira że może być jednym wielkim panelem perowskitowym.
    Niech szybko stawiają fabryki i podniosą efektywność.
  • Re: Artykuł pośrednio dotyczący Suale Autor: ~melk [89.187.226.*]

artykuł dla trolli i sprzedajacych w tych cenach
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.