• Proponuję PwC zrobić wycenę TVN Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    opierając się na informacjach od Pisowców.
    Rzecz wiadoma - Pisowcy zaniżą dokumentację odnośnie wartości aktywów oraz podwyższą pasywa. Dziwne, żę tak renomowana firma nabrała się na prosty trick Pisowców i w ogole z nimi w jakikolwiek układ wchodziła. Ciekaw jestem ile audytów i kontraktów im Pisowcy obiecali za tą wyceną Idei? Ja już tego nie sprawdzę - ale temat nie jest czysty!
    A propos - wartość firmy TVN przez działania Pisowców mogła ucierpieć ( tak się zaczeło 11.2018 z Ideą kiedy ją Pisowcy wpisali na listę ostrzeżeń publicznych ) - Amerykanie mają większą siłę przebicia niż Leszek Czarnecki I i tak dzielnie stawał choć nie miał szans ), tak naprawdę to Amerykanie rządzą - Pisowcy mogą udawać, że rządzą. Tu przegrają sromotnie.
  • Re: Proponuję PwC zrobić wycenę TVN Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    I wycena firmy TVN - księgowo - ze względu na wrogie działania Pisowców - powinna być zaktualizowana do zero ( jeśli jest powyżej zera w aktywach ).
    Tak właśnie zniszczono Idea Bank - z TVN raczej to im nie wyjdzie - jeśli nawet wyjdzie koncern Discovery a pośrednio rząd USA upomni się o swoje.
    Precyzyjnie - chodziło mi o wycenę wartości firmy ( znak towarowy, jak firma jest postrzegana przez rynek ) - najważniejsze, że na koniec końców Pisowcy przegrają - nawet jak im się uda jakimś cudem wygrać wybory w 2023, i tak przegrają - Naród się uczy i wie coraz więcej i nie tak łatwo nim mainpulować.
    Pisowcy jacy są tacy są - wiadomo - kto wejdzie im w drogę zniszczą do końca - tu nie ma wartości chrześcijańskich na które w swojej głupocie się powołują.
    Bardziej wstyd za PwC - przecież tam pracują mądrzy ludzie, którzy cenią sobie niezależność - po co oni z Pisowcami wchodzili w układ ( musieli wiedzieć, że zlecający nie jest uczciwy i jego interes nie jest czysty - wtedy odmawia się po prostu ).
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.