Historia nie jest Twoją mocną stroną zauważam - Na przykład zeszły rok był na plus i ten będzie na Plus - może i kupuję a może i nie...hahaha
Nie tak dawno przytuliłem 60.000 zł netto dywidendy z DGA nic nie robiąc i Ty chłopczyku ile zarobiłeś na DGA ? / dywidenda jest płacona od zysku tak Ci przypominam gdybyś nie wiedział/...pozdrawiam ♡
Może sobie tu pogram trochę, jeszcze zobaczę
Jak zsumujemy wyniki od IPO to wyjdzie zysk, czy strata? Chodziło o całościowe podsumowanie działalności i efektu dla wiernych akcjinariuszy. Teraz powinno być w końcu na plus systematycznie, dziwi kurs akcji, kto za taki bezcen sprzedaje???
Kurs zaniża "moderator" - jest na kupnie i sprzedaży jednoczesnie - jak nikt mu z wystraszonych nie oda po jakimś czasie sam sprzedaje sobie i jeszcze zjeżdża niżej i czeka / jak dostanie kilka strzałów to ucieka- taka tu jest zabawa z tym kursem właśnie/
Trafiłem "moderatora" po 5,40
Trafiłem "moderatora po 5,70
I komuś zabrałem kilka sztuk po 5,45 ....no ale widzę że ktoś tu też ruszył na łowy oprócz mnie i pięknie trafia właśnie "moderatora" także weźcie się też do roboty zamiast płakać ....i poczekać aż sam podejdzie "na strzał "
Witam, również w sierpniu uszczeliłem trochę akcji po taniości, jak widzę poniżej 5.80 to chętnie kupuję, bo tylko wystraszeni lub ten moderator sprzedaje tak tanio.