• Moi Ukochani Pisowcy nie przeproszą dopóki Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    nie stracą władzy lub nie pójdą siedzieć.
    Wyroków TSUE nie szanują chyba, że korzystne dla nich - innych wyroków sądów też nie szanują, chyba, że sami na tym zyskują.
    To są już komedie - najciekawsze, że to co zrobili z IDEĄ chcą teraz zrobić z TVN - tylko USA do więzienia Szeryf Ziobro raczej nie wsadzi ( szybciej w drugą stroną ) - nieudacznicy mając wszystkie instytucje państwowe i część zależnego od nich sądownictwa nawet Leszka nie potrafili wsadzić ( innym temat, że to nie Leszek jest odpowiedzialny za upadek GetBack i nie Leszek dopuścił obligacje GetBack do sprzedaży - szukają jak zwykle nie tych winnych, których powinni ).
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy nie przeproszą dopóki Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    To że ja jako Polak wstydzę się za Moich Ukochanych Pisowców ( też Polacy, Boże odpuść im ich grzechy ) to pół biedy - ale co by powiedzieli moi idole - tacy jak Broniewski, Asnyk, Słowacki czy Mickiewicz? Ba, pewnie tez by się wstydzili za ich arogancję, brak poszanowania Konstytucji i równości praw każdego człowieka jak i firm - całe szczęście, że ci biedacy nie dożyli do dzisiejszych czasów i nie widzą co się tu wyprawia!
    Nie ukrywam, że najbardziej będę się cieszył z przeprosin tzw. Glapy ( czyli Prezesa Glapińskiego ) - choć z drugiej strony, trzeba przyznać, że facet dba o swoich ludzi - asystentki dobrze nagradza a byłego szefa KNF wybronił! Nawet wiedział kiedy wyjdzie z aresztu! I to jest geniusz biznesu! I wie kiedy złoto sprzedawać i kiedy kupować!
    Ale zanim się doczekamy jego przeprosin ( a wiem, że się doczekamy ) to może potrwać... Ale przeprosi, przeprosi... Wszystko w swoim czasie.
    A przeprosi - za kilka tematów. Tylko tu faktycznie pomoc opozycji by się przydała - mnie głównie interesuje jego rola w przejęciu Idei ( a miał swoją rolę ). Jakby mnie pozwał - przed sądem się wybronię, gdyż prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie!
    Te ukradzione pieniądze przez Pisowców - mam gdzieś! Gdyby mnie ładnie Pisowcy poprosili - że potrzebują na biedne dzieci lub męczone zwierzęta - sam bym dał! Ale nie na zasadzie kradzieży majątku - to nie przejdzie.
    A za PwC też mi wstyd - ale sobie znaleźli sprzymierzeńca - wstyd, wstyd, wstyd....
    Poważne firmy audytorskie nie ingerują w takie sytuacje - tym bardziej, że wycena pewnie była na podstawie dokumentacji dostarczonej przez BFG - nawet bez możliwości kontaktu z zarządem Idea Bank.
    Przegracie, Moi Ukochani Pisowcy - dla mnie tu lata się nie będą liczyć - po prostu przegracie i przeprosicie!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy nie przeproszą dopóki Autor: ~Taaa [37.47.254.*]
    Wstyd to pewnie twojej żonie ze ma męża nieudacznika który całą kasę przewalił na gpw
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.