Hmm... Zastawiam się kto tu powinien iść do psychiatry? Czy ja, którego bezczelnie obrabowano w białych rękawiczkach - czy ten, który się śmieje z cudzego nieszczęścia? No tak - empatia nigdy nie była silną stroną Moich Ukochanych Pisowców.
Taaa - jękolenia publicznego? Przecież wraz ze mną straciło na decyzji BFG prawie 100 tys. Polaków! Stracił również rynek jako, że Idea przynajmniej oferowała konkurencyjne oferty i nie uczestniczyła w "dziwnym oligopolu" innych banków, zwłaszcza tych dużych. Zyskał PEKAO i jego akcjonariusze w tym głównie Skarb Państwa! Nazywaj to jak chcesz - ale to ja mam rację! I muzyką dla moich uszu będą przeprosiny tych urzędników reprezentujących Naród Polski, którzy w tej sprawie wydali niewłaściwą decyzją w mojej opinii ( Prezes BFG oraz jego mocodawcy - Morawiecki i Glapiński , z którymi ponoć "konsultował" decyzję). A czuję, że te przeprosiny jeszcze za mojego życia usłyszę - będę działał tak ( niezależnie od innych poszkodowanych ), żebym te słowo: PRZEPRASZAM - usłyszał!