Długo tu nie zaglądałem a widzę że Piotruś dalej się produkuje od wielu miesięcy. Czy on zdaje sobie sprawę że na to forum zagląda może z kilkanaście osób a tylko kilka osób się tu udziela? Co on chce tu osiągnąć? On tak serio myśli ze swoimi postami ma wpływ na kurs i na spółkę? Haha. Przecież to jest jak dyskutowanie z samym sobą na bezludnej wyspie Piotrek. Serio, jak masz jakieś pytania, zadaj je spółce, choć wiem że nigdy tego nie zrobisz bo musiałbyś się ujawnić a tego się boisz i nigdy tego nie zrobisz. Jak już ktoś zauważył nawet łapki twoje posty dostają od botów a inne posty też przez boty są podbijane. Dyskutujesz tu sam ze sobą, takie fora mają może z tuzin odbiorców.
Ja na prawdę nie wiem z czym wy macie problem. Spółka zarabia coraz więcej, ma świetne wyniki, wskaźniki finansowe są coraz lepsze, firma powołuje spółki zależne, inwestorzy zainwestowali tu na długie lata a wy się czepiacie jakichś gier które miały wyjść jakiś czas temu i jeszcze nie wyszły. A jak w końcu wyjdą to będziecie się pewnie czepiać że słabo wyglądają i szkoda że wyszły. Już same wypowiedzi Piotra ze nie powinno się ustawiać pozycji stop loss lub brak uśredniania jak kurs spada świadczą tylko o tym że niektórzy tutaj to dzieciarnia a nie inwestorzy. Nakręcacie się sami niepotrzebnie swoimi własnymi wymysłami i nerwy wam puszczają w sytuacji gdy nie ma ku panikowaniu najmniejszych podstaw. Jak myśleliście że kurs będzie tylko rosnal to lepiej porzućcie giełdę ona tak życzeniowo nie działa.
"a wy się czepiacie jakichś gier które miały wyjść jakiś czas temu i jeszcze nie wyszły" - Jakichś gier? JAKICHŚ GIER? To ty Julka? SF to spółka GAMINGOWA, która wabiła inwestorów grami i premierami na 2020. Masz tu PROFIL DZIAŁAŁNOŚCI SF z Biznesradar:
"SimFabric prowadzi działalność na rynku gier wideo, specjalizując się w portowaniu gier (przerabiania gry z jednej platformy na inną) na konsole Nintendo Switch i komputery stacjonarne oraz produkcjach własnych gier. Głównym założeniem prowadzonej działalności jest portowanie i wydawanie kilku, nisko oraz średnio budżetowych i wysokomarżowych gier przez rozproszone niewielkie zespoły deweloperskie. Spółka świadczy także usługi podwykonawstwa assetów oraz przygotowania dokumentacji projektowych na gry." TO NIE JEST SPÓŁKA E-LEARNINGOWA, NIKOGO TO NIE OBCHODZI. Zaliczki też mało kogo obchodzą. GDZIE SĄ GRY?