• Nie poddawajcie się! Autor: ~Mike75 [188.47.83.*]
    Celem wroga jest zastraszenie/zniszczenie tej małej grupy - która ma odwagę lub chęć protestować!
    Oni mnie nie zniszczą - ja nie widzę w nich poezji Broniewskiego, Tuwima, Słowackiego, Mickiewicza - i mam nadzieję, że Wasze pieniądze odzyskacie - GetBack jest aferą Pisowską - odwagi im brak, żaden z nich nie ma odwagi choćby Generała Jaruzelskiego lub Tadeusza Kościuszki!
    A propos - Was też nie zniszczą - nie da się zniszczyć lub wymazać prawdy!
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~Taaa [46.134.122.*]
    Getback jest aferą twojej kochanej Idei która wrzuciła na minę setki swoich klientów.
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~Mike75 [188.47.83.*]
    Kłamstwo!
    GetBack jest aferą Pisowską!
    Po co kłąmiesz?
    Idea jedynie sprzedawała ( bez wpływu na wynik ) część obligacji GetBack - po co tak kłamać? Obligacje to finansowanie firmy, nie mają bezpośredniego wpływu na bankructwo i na wynik firmy.
    Ja przynajmniej jestem uczciwy sam w stosunku do samego siebie - czy to tak trudno zaakceptować prawdę? Taaa - przestań wspierać Zero lub Godzillę - oni naprawdę nie są warci tego!
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~Mike75 [188.47.83.*]
    Przepraszam - skłamałem niechcący -była prowizja jak to świecie kapitalizmu za sprzedaż - był zysk ze strony i też zakładany zysk ze strony obligatariuszy - przepraszam!
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~Taaa [46.134.122.*]
    Nie cudaczku, sprzedawała nie informując o ryzyku jako coś jak lokata. ByLy zarząd poszedl za to do więzienia. To afera twojego przekręciarskiego parabanku bo ciężko ten oszukański twór inaczej nazwać
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~RRRrrr [109.93.181.*]
    Mike on nie kłamie on naprawdę tak sądzi ponieważ jest człowiekiem bez rozumnym.Tak mówili w TVP i tak musi być.Mówią tam tez ze Kaczyński jest bardzo mądry i inteligentny oraz ze w Polsce nie ma upolitycznionej prokuratury.Przypomnę tylko ze niejaki Kurski prezes TVP ma przez sąd przyznaną opinie kłamcy.
  • Re: Nie poddawajcie się! Autor: ~RRRrrr [109.93.181.*]
    Wszyscy kochają prezesa kaczorka.Tak mówią w TVP.Ciekawe tylko dlaczego tyle tajniaków i policji kreci się przy jego chlewie.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.