Celem wroga jest zastraszenie/zniszczenie tej małej grupy - która ma odwagę lub chęć protestować! Oni mnie nie zniszczą - ja nie widzę w nich poezji Broniewskiego, Tuwima, Słowackiego, Mickiewicza - i mam nadzieję, że Wasze pieniądze odzyskacie - GetBack jest aferą Pisowską - odwagi im brak, żaden z nich nie ma odwagi choćby Generała Jaruzelskiego lub Tadeusza Kościuszki! A propos - Was też nie zniszczą - nie da się zniszczyć lub wymazać prawdy!
Kłamstwo! GetBack jest aferą Pisowską! Po co kłąmiesz? Idea jedynie sprzedawała ( bez wpływu na wynik ) część obligacji GetBack - po co tak kłamać? Obligacje to finansowanie firmy, nie mają bezpośredniego wpływu na bankructwo i na wynik firmy. Ja przynajmniej jestem uczciwy sam w stosunku do samego siebie - czy to tak trudno zaakceptować prawdę? Taaa - przestań wspierać Zero lub Godzillę - oni naprawdę nie są warci tego!
Przepraszam - skłamałem niechcący -była prowizja jak to świecie kapitalizmu za sprzedaż - był zysk ze strony i też zakładany zysk ze strony obligatariuszy - przepraszam!
Nie cudaczku, sprzedawała nie informując o ryzyku jako coś jak lokata. ByLy zarząd poszedl za to do więzienia. To afera twojego przekręciarskiego parabanku bo ciężko ten oszukański twór inaczej nazwać
Mike on nie kłamie on naprawdę tak sądzi ponieważ jest człowiekiem bez rozumnym.Tak mówili w TVP i tak musi być.Mówią tam tez ze Kaczyński jest bardzo mądry i inteligentny oraz ze w Polsce nie ma upolitycznionej prokuratury.Przypomnę tylko ze niejaki Kurski prezes TVP ma przez sąd przyznaną opinie kłamcy.