Dnia 2021-05-24 o godz. 12:46 ~aldzik napisał(a): > Tak, niewykluczone :)
Za długo tu wszystko się działo....i Blumerang wyprzedził ALDA S.A.... dlatego wycofano się z połączenia Blumeranga z Columbus Elite....I teraz tylko czekać na INFO o połączeniu ALDA S.A z Columbus Elite.....będzie się działo....kto nie wytrzymał ten sprzedał...
To już wszystko jasne...zmiana siedziby na Kraków i spółka akcyjna ....przed walnym powinno być tylko sprzedaż udziałów .... jak maja zmienić się członkowie rady nadzorczej.....Witamy Columbią Elite ....Już oficjalnie...
Pięknie to się układa.....Spółka Akcyjna z Krakowa ....tutaj nie będzie lipy....DO tego jeszcze kasa za sprzedaży ZCP..... Czy Wy też myślicie , że będzie tutaj COLUMBUS Elite?????
Dnia 2021-06-07 o godz. 12:36 ~OK napisał(a): > Dnia 2021-06-03 o godz. 06:56 ~aa napisał(a): > > Popyt zaczyna się ustawiać będzie grubo > > Kiedy będzie INFO na które wszyscy czekają???? > Tu miało być Saule a będzie Columbus Elite prawdopodobnie....
Dnia 2021-06-25 o godz. 15:32 ~Mati napisał(a): > Łukasz Górski prezesem!
Czyli tak jak cały czas pisałem... pierwotnie miał tutaj być Saule....z uwagi na czas czyli mieli znaleźć spółkę do końca czerwca.....postanowili zrezygnować z połączenia Blumeranga z Columbus Elite.......i w zamian niego wprowadzić Saule... Także dla mnie naturalnym jest, że w Aldzie wyląduje COLUMBUS ELITE!!!
"Grubasy" to są na forum.
Dwóch forumowiczów ma więcej papiera niż zostanie Panom Fryc i Maziarz po sprzedazy Januaremu.
Mam nadzieję, że Panowie wytrzymają ciśnienie i nie będą sypać, kto wie gdzie to się zatrzyma na północy.
Przewiduje tylko, że będzie sesja, na której dotychczasowi akcjonariusze wiekszosciowi będą sypać ok 45 i 75k akcji, ale ktoś to musi odebrać.
Podobnie było na Easycall- i po sesji zjazdu z okolic 18 w okolice 9pln kurs w krótkim czasie poszedł na nowe szczyty.
Czas pokaże jak będzie tutaj rozegrane.