• skup.... Autor: ~mm [193.93.89.*]
    skup rzodkiewki ...będzie
  • Re: skup.... Autor: ~mm [193.93.89.*]
    "Zarząd CNT S.A. przedstawi przedmiotową uchwałę rekomendującą sposób podziału zysku do zaopiniowania Radzie Nadzorczej Spółki." czy to znaczy że jeszcze nie podjęto decyzji o skupie lub dywidendzie - czy już po sprawie?
  • Re: skup.... Autor: ~Jarko [37.47.243.*]
    To walne decyduje co z zyskiem zrobić, zarząd rekomenduje swoje, a Jakubas zrobi swoje i tyle
  • Re: skup.... Autor: ~aha [62.21.48.*]
    Nowy lad (wal), developerka w gore, czekam na 30 z dywidenda czy bez.
  • Re: skup.... Autor: krakus221 [150.254.163.*]
    Ciekawe po ile będzie skup, jakby tak dali 30zł to tam kurs pójdzie. Później mniej akcji to i wyższa wycena.
  • Re: skup.... Autor: ~aha [62.21.48.*]
    ale nie będzie ani skupu, ani dywidendy w tym roku prawdopodobnie :) a przynajmniej taka jest rekomendacja zarządu. Mieli małe obroty mimo dobrych zysków to zakładam, że chcą się zabezpieczyć w ramach tej całej pandemii. Za to dobra kasa może być za rok, a jak jeszcze mieszkania wystrzelą (a wystrzelą na pewno) to i te 30 może być nisko. Okazja na akumulację i krótkoterminowi wysiądą do końca (choć część już się wyprzedała).
  • Re: skup.... Autor: elir [193.27.6.*]
    ... który Zarząd ostąpi od skupu?, a Ci co się wstraszyli to gratuluję .
    niewiadomo ale myślę że raczej zrobią skup albo jakąś małą dywidendę a resztę na zapasowy
  • Re: skup.... Autor: ~karol [37.248.154.*]
    czy skup akcji wiąże się z jakimiś kosztami? mam trochę akcji CNT ale nigdy nie sprzedawałem w ten sposób, jak to się odbywa? jak składa się zapis na sprzedaż?
    poprzez biuro maklerskie - ale nie skupią wszystkich akcji - ostatnio tylko ok 15 procent skupili - jest to w komunikatach spółki z tamtego roku - redukcja była ok 85 proc ale cena była dość dobra
  • Re: skup.... Autor: ~gość [193.27.6.*]
    ...a teraz 25
  • Re: skup.... Autor: ~Mm [188.147.3.*]
    Skąd te 25 ?
[x]
CNT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.