moja ksywa nie powstała przypadkiem, powstała na "cześć" największego kłamcy i manipulanta jaki przewinął się przez forum, jest jeszcze swój ale to jest pjaczek, taki folklor, nic nie znaczący plankton natomiast tamten był groźny, miał płacone za kłamanie i zrobił swoje ostrzegałem przed nim, być może ktoś mnie posłuchał, ale z tego co pamiętam większość pluła a teraz niech syf eex upada, tu już innego scenariusza nie ma od 5 lat kilka osób o tym pisze otwarcie, w tym Tygrys - szacun za merytorykę! cóż, sprawdziło się
Jaka merytoryka? Kupują jak spada, sprzedają jak rośnie + naginanie i całkowity brak etyki na tym forum. I jeszcze robią się za bohaterów, od 5 lat dla dobra publicznego i za darmo ostrzegają "giełdowe niewiniatka"
Ja pamietam, wyjątkowy szkodnik, nadział na haki niejednego wisielca. Kłamał bez mrugnięcia okiem. Na szczęście sam się przejechał na perełce. Wciągał po 15 złotych jak pompa dolnossąca labrygę, w popłochu i sromotnie musiał zrzucić kwity po 5 zeta, realizując straszliwą stratę.
Fascynująca historia. Jak to latryna wie po ile ludzie kupowali i po ile sprzedawali i jaką stratę ludzie zaliczyli. RODO latryny nie obowiązuję? :) Załosne droga latryno
Dnia 2021-05-11 o godz. 11:48 ~BaronGPW napisał(a): > Wymknąłem się dzisiaj do zakładowej latryny w skupieniu pociągnąć brązu. Moja wisielcza skołowana dusza z wrazliwym jelytem tego potrzebowała. Patrzę a na desce ktoś rozsmarowal parującego!
Co zrobiłeś z tym smutnym faktem, wisielcu z drażliwym jelytem?
Widze, że latryna się irytuje moimi wpisami :) Najpierw sprowadziła poziom merytorycznej dyskusji na tym forum do latryny, a teraz chce rozmawiać merytorycznie. Żałosne.
Dnia 2021-05-11 o godz. 16:10 ~mk_gda napisał(a): > ha ha ha > > zbolcowane towarzystwo z eex dalej płacze o swoich wtopach opartych na wpisach z internertu > > a wystarczyło kupić mercatora :) > > ale dla was to za trudne jak całe życie rozpamiętujecie swoje nieudane decyzje > > dam wam rade kupcie sobie farm 51 :)
wysoko moim zdaniem jest do kupna , 53,70.- drogo , tak około 32<>42 to co innego .
Dnia 2021-05-11 o godz. 19:29 ~mk_gda napisał(a): > Zobaczymy na koniec roku czy to drogo
trolla latryniarza ,dawno tutaj nie byłem, spadł kurs z ponad 60 zet ,zresztą jak wiesz wszystkie growe lecą w dół , a dokąd spadnie ta czy inna spółka ,dziwna ta nasza bananowa .
Pojawili się wisielcy z Farm. Nie ma kto od nich odkupić kwitów hehe. Tu wtopili i wdepneli w innego crapa. Całe życie stopy w łajnie.
Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!
Kolejny klon. Latryno-wisielcu, przyznaj się na jakim poziomie kupowałeś akcje że aż tak bardzo nienawidzisz spółki? Prawda Cię wyzwoli, nie będę się śmiał. Obiecuję.
Zgadzam się z przedmówcą. Wiemy dlaczego, teraz pytanie jak im pomóc? Choroba dwubiegunowa to poważny problem społeczny, ich aktywność na tym forum nie jest aż tak istotna jak aktywność społeczna. To są przecież pracownicy, ojcowie rodzin, niektórzy mogą mieć nawet wyższe wykształcenie. To jest problem. Więc droga latryno, covid się kończy, można bezpiecznie pójść do lekarza. Apeluję o odwagę.
Medycyna to postęp. Choroba dwubiegunowa jest uleczalna. Ale chorzy musza wspólpracować. Gdy wszyscy ich przekonamy, że pomoc jest niedaleko, że społeczenstwo ich jednak potrzebuje......... pójdą do lakarzy po pomoc. I wtedy........... tylko wtedy będzie można popisać tutaj merytorycznie. Pozdrawiam
Wisielcy eksporcinowi, czyli ja, Zioło, sławek, mecenas, samu_L i inni, kupowalismy kwity po 40 zł wzwyż. Zarząd bredził o 30 mln zysków, wymiana krzyżowych, Gabriela z relacji inwestorskich łajała krytyków... Jednak kibel zdetonował a kurs szoruje po minimach. Dlatego topimy w labrydze innych, pragnąc odegrać się za własną głupotę.
Drogi latryno-wisielcu. wielka akcja pomocy trwa. Dobry człowiek Baron GPW apeluje do Ciebie o wspólprace.Nie wstydz się swojej choroby. Twoja nienawiść i fascynacja ( wiadomo czym) to problemy z którymi lekarze naprawdę Ci pomogą. Nie lękaj się.