• Piaskownica Autor: ~Analityk [185.135.2.*]
    Do brygady perfidnych naganiaczy (b921, inwestor, xcd) dołączają kolejni. Są też piskliwe dzieci z piaskownicy i znawcy odbytu(olo99).Wszyscy razem zgodnie bawią się w swoją absurdalną grę w wielkiej piaskownicy. Co za uroczy widok. Ha ha ha ha
  • Re: Piaskownica Autor: ~B921 [79.110.199.*]
    ~Analityk [185.135.2.*] cały czas nagania na spadek. Pięknie! :D
  • Re: Piaskownica Autor: ~Analityk [185.135.2.*]
    Oto znana już, powielana gdy brakuje logicznych argumentów, tradycyjnie manipulacyjna wypowiedź mistera b. Odwracanie uwagi od swojej niewiarygodnej postaci poprzez oskarżanie innych. Finalna weryfikacja tuż za rogiem, więc pewnie zaraz wypowiedzi zaplecza na to samo kopyto. Bu ha ha ha ha
  • Re: Piaskownica Autor: ~Marek [141.0.12.*]
    Analityk Ty się dobrze czujesz ?
    Od rana gadasz sam ze sobą na kilku wątkach hmm
  • Re: Piaskownica Autor: ~ce [159.205.210.*]
    miałeś kośc i ukradł ci ja ktoś
    Na kilku wątkach powiadasz? Nie zauważyłem żeby moje ręce wykonywały ruchy poza moją kontrolą. No ale może Twoje oczy widzą coś innego niż dyktuje jaźń? Ty zaplecze mr b?
    Analityk przeżywasz ludzi "znawcami odbytu" naganiasz na spadki tworzysz tu jakieś zaplecza naganiaczy na spadki ... po co Ci to przecież czytywałem twoje AT masz jakiś swój pomysł i według niego sobie inwestujesz ... po co się tu udzielasz jak szczeniak i zaczepiasz ludzi ?
    *Przezywasz
    Taaaaa... widzę że nie przeszkadzają tobie odzywki olo99 o analach. Ciekawe. Widzisz synu, ja tylko nazwałem po polsku to co ten miś pisze łaciną od kilku dni. Bez żadnej reakcji na forum. AT nie publikuję bo się na tym nie znam, więc coś ci się pomyliło. Korzystam z AT zawodowca.
    Naganiam na spadki powiadasz? A pokaż mi w którym miejscu. Bo ja widzę że moje ręce i głowa nie robią nic takiego. No ale może stopa? Spytam...
    Mówi że ona też nie. Buhahahahaha
    Ps. Zaplecze naganiaczy na spadki powiadasz? Synu. Weryfikuje ekipę, która banuje tu wszelką merytoryczną dyskusje zamieniając to forum w błazenadę. Kiedyś mi podziękujęsz.
  • Re: Piaskownica Autor: ~B921 [79.110.199.*]
    Bardzo merytorycznie "buahaahaha". Troll zawsze pozostanie trollem, chłopcze.
    Mister B! No w końcu się pan przedstawił! Lepiej późno niż wcale. I mówisz pan że trollem pozostaniesz? To w takim razie już nie będę jechał z tym misterem B. Skoro sam pan o to prosi, odtąd mogę pisać panu per mister troll.
    Jak ja nie cierpię trolli:)
    No ale dobra. Z szacunku do pańskiej odwagi cywilnej, odtąd będę tytułował pana po imieniu:)
  • Re: Piaskownica Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Analityk, co ty odprawiasz? Po co tak jedziesz? Przecież to nie wnosi nic do rzeczowej dyskusji. A wręcz przeciwnie, zagęszcza i tak kiepską atmosferę.
    Jeszcze chwilka a zrozumiesz o co mi chodzi Mike. A odnośnie formy mojego obecnego przekazu? Cóż. Dostosowałem ją po prostu do stylu misterów. To nie mój styl ale oni tylko taką formę czają. Czasem człowiek musi się nagiąć aby być lepiej zrozumiany. A co? Szkoda tobie ich? Przecież między innymi to po tobie czy po combo jadą tu najmocniej. I to systemowo. Nie bądź matka Teresa. Bo ciebie zjedzą.
  • Re: Piaskownica Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Nie przekonuje mnie używanie takiego stylu. Nieważne jakie są motywacje. Pozdrawiam!
  • Re: Piaskownica Autor: ~enzo1962 [37.248.163.*]
    Mike daj sobie na razie spokój z tymi pseudo analitykami ,przyjżyj się co zrobili na pamapolu po super wynikach rocznych identiko jak na pozbudzie,dopiero 1 kw i rośnie(combo robił at pamapolu i przewidział że zdołują kurs do 2 zł).są tutaj tak jak na większości spółek spec brygady od mącenia i wyleszczania i nic nie zrobimy,dlatego tylko nieliczni zarabiają.trzeba być cierpliwym.
  • Re: Piaskownica Autor: ~olo99 [46.204.24.*]
    Analiza techniczna po prostu nie działa. Celowo pisze tutaj o analach, bo jak nazwac kogos, kto sprzedaje perspektywistyczna spolke tylko dlatego, że spadla do 3zl, albo rysuje się na wykresie cycek starej baby z ramionami.
    PS. Jesli narysuje sie cycek 20 letniej kobiety, wtedy wyznawcy AT wchodzą. Zalezy tez od intwerwalu na jakim operuja. Ci co patrza na 1D wejda i kupia, Ci co patrza na 1H sprzedadzą wszystko, a Ci na tygodniówce nie wiedzą co robic, bo zastanawiają się czt to 60 letnia baba z cycami czy 30 letnia.
    Tak, AT jest śmieszna. Pewnie dziala na forexach, sp500 czy nawet wigu. Ale tutaj mamy do czynienia ze stosunkowo mało plynna spolka, wiec AT to co najwyzej z powrotem wiadomo gdzie.
    Pozdrawiam
  • Re: Piaskownica Autor: ~Analityk [205.201.55.*]
    Ooo...tu właśnie super wypowiedź znawcy intymnych części ciała. Na temat którego nie rozumie. No ale się wypowiada. Kto jeszcze ma takie odkrycia?
  • Re: Piaskownica Autor: olo99 [193.189.116.*]
    Analizę techniczną możnaby porównać do samospełniającej się przepowiedni. Jeżeli wiele osób w nią uwierzy i poczyni odpowiednie ruchy, np. kupią akcje to faktycznie kurs wzrośnie i możnaby powiedzieć, że analiza techniczna działa.
    Problem jest taki, że każdy opiera sie na czyms innym. Jeden widzi odwróconą głowę z ramionami, inny widzi formacje V a trzeci widzi cycki w zależności od interwału.
    Sam chciałbym wierzyć, że moje ruchy są w jakiś sposób usprawiedliwiane i sensowne. Niestety dopóki nie przeanalizujemy spółki na GPW fundamentalnie to nie odniesiemy sukcesu. No chyba że mamy szczęście, ale to raczej nie w długim terminie :)
    I żeby było jasne, wypowiadam się o GPW z pominięciem paru bardzo płynnych spółek pokroju CDR. Bo tam, tak jak na forexie AT może działać.
[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.