Wycofajcie z TK postacie, które tam nie pasują - Pana Piotrowicza i Panią Pawłowicz. Cofnijcie te wszystkie głupoty! Uważajcie - gniew Ludu, który sami wywołaliście - zwróci się przeciw Wam! A znacie to, MOI UKOCHANI PISOWCY: www.youtube.com/watch?v=Qhrv2H9R1Eo
Oburza mnie że co sobota tu dziadujesz piszesz ze sobą bo straciłeś parę groszy na giełdzie hazardzisto!! Mto kupuje akcje Czarneckiego? Może idź teraz kupić akcje Tarczyńskiego jak lubisz krew na rękach dziadu jeden!
Otóż dziękuję Pol - mądrze napisane! Natomiast wydaję mi się, że lepiej jak faktycznie zniknę z forum. Niestety prawda jest taka, że Trolle z Farmy mogą pisać co chcą i obrażać nas poszkodowanych. Przecież Idea Bank został tak naprawdę ofiarą afery Getback ( PIS razem ze swoimi instytucjami jak KNF czy GPW nie dopilnował rzetelności sprawozdań finansowych) ale to już nikogo nie obchodzi Ja, jako poszkodowany i okradziony z pieniędzy już nie mogę nic - bo mnie wreszcie naprawdę wsadzą za pisanie prawdy, tutaj nie ma żartów. Zresztą tak naprawdę nie chcę z nimi zadzierać, mnie się dobrze żyje a pieniądze przecież nie są najważniejsze.I co z tego, że masz te miliony - umrzesz w taki sam sposób jak biedak, który nie ma nic ( przy okazji ten drugi nie ma problemu z testamentem i po jego śmierci nie gryzą się o majątek ).
E tam, Moi Kochani Pisowcy już usuwali nieusuwalne postacie - tak bardzo chciałbym, żebyście wygrali w kolejnych wyborach! A niestety przez te postacie poparcie Wam spada - moim zdaniem to może 3 do 5 % głosów mniej - ja tam tylko Wam dobrze podpowiadam, ostrzegam przed zagrożeniami i trzymam za Wam kciuki! Widzisz - Skad Was Biorą - my tak naprawdę jesteśmy patriotami choć może czasami postrzegamy świat w innych barwach ale to nadal jest ten sam świat!
I na poważnie - nie wszystko co jest związane z PIS jest złe! Są tam dobre elementy. Nie ma do końca złej lub dobrej partii, też nie ma do końca złych lub dobrych ludzi. Świat jest pełen barw i kolorów - tylko nie każdy potrafi je dostrzec!