Niniejszym zakładam SSL. Stowarzyszenie Sympatyków Labrygi
Podobne stowarzyszenie funkcjonuje od 2 lat na EEX z powodzeniem (spadek kursu o 75%). Tu potencjał spadku jest ogromny, zatem powodzenia i zapraszam do akcesu do Stowarzyszenia!
Dnia 2018-09-10 o godz. 11:21 ~labrygowy napisał(a): > Niniejszym zakładam SSL. > Stowarzyszenie > Sympatyków > Labrygi > > Podobne stowarzyszenie funkcjonuje od 2 lat na EEX z powodzeniem (spadek kursu o 75%). > Tu potencjał spadku jest ogromny, zatem powodzenia i zapraszam do akcesu do Stowarzyszenia!
Znakomity pomysł, dzięki temu będzie można bez jakichkolwiek zmian skrótu przekształcić to na Stowarzyszenie Sympatyków Latryny.
Pierwotna forma jest poprawna. Latryna ma samych sympatyków, więc nielogiczne byłoby zakładanie stowarzyszenia. Natomiast labryga jest mało pożądanym medium, zatem należy krzewić sympatie doń i budować więzi z tą częścią nas.
Gładki musi ratować spółkę, więc na pewno sypie. Nakłamał im o tych gwarancjach, więc teraz zaczyna się okres brązowy dla spółki. Dostawy gaci i stopperanu sa nieregularne, a labryga bryzga już na poziom ust. Nie wspomnę o metanie, który zasnuł Sędziszewskie pola zieloną mgiełką.
Dnia 2018-09-20 o godz. 11:36 ~Cóś_capi napisał(a): > Gładki musi ratować spółkę, więc na pewno sypie. > Nakłamał im o tych gwarancjach, więc teraz zaczyna się okres brązowy dla spółki. Dostawy gaci i stopperanu sa nieregularne, a labryga bryzga już na poziom ust. > Nie wspomnę o metanie, który zasnuł Sędziszewskie pola zieloną mgiełką.
Pod jutrzejszy spadek, włóżmy pospołu nos do gaci noszonych podczas sesji. Następnie zaczerpnijmy zywicznego powietrza i cieszmy sie relaksem, jutro spadek będzie przeciez kontynuowany.
Od założenia naszego Stowarzyszenia, kurs opadł o 22 %. To zaszczyt dla nas, że bierzemy udział w tym obłym i parującym przedsięwzięciu. Zalecam wam spożycie pewnej ilości kapusty z grochem, okraszonej habaniną Jakież to bączenie będzie się dobywać z was, hej!
Dnia 2018-10-04 o godz. 15:09 ~Klocuszy napisał(a): > Od założenia naszego Stowarzyszenia, kurs opadł o 22 %. > To zaszczyt dla nas, że bierzemy udział w tym obłym i parującym przedsięwzięciu. Zalecam wam spożycie pewnej ilości kapusty z grochem, okraszonej habaniną > Jakież to bączenie będzie się dobywać z was, hej!
Przy sobocie, po robocie, podjadłem nieco kapusty kiszonej, ze skwarkami i kilkoma grzybami. Już po 30 minutach, gazy zaczęły pilnie poszukiwać ujścia, zasmradzając skutecznie cały pokój, dzieci zaczęły uciekać, żona wyszła z mieszkania a ja mogłem sie oddać bez skrępowania wdychaniu.
Dziś dzień zaduszny. Warto pochylić się nad zmarłą gwarancją, ale i parującym, który nierzadko ginie w odmętach latryny bez należytej estymy, którą powinien być darzony przez nas. Przecież tak naprawdę to część każdego człowieka.
Z radością i brązowizną informuję, że od założenia stowarzyszenia Sympatyków Labrygi, kurs spadło 46 %! Oczywiście główne laury przypadają Gładkiemu za nie uzyskanie gwarancji, ale my też się do tego przyczyniliśmy. Brawo dla Latryny, wielkiej naszej Rodziny!
Tak, ja jestem naiwny. To ja uwierzyłem w budowę fabryki gruzu na drugiej półkuli. To ja uwierzyłem w gwarancję finansową. To ja uwierzyłem, że hindusi bija sie , kto pierwszy przeleje Fluidowi 100 milionów. To ja kupiłem akcje tego przekrętu.
Czy jak widzisz siebie w lustrze c rano, nie pękasz ze śmiechu?
Dnia 2018-12-13 o godz. 14:41 ~miso napisał(a): > W ciągu zaledwie 3 miesięcy, kurs spadł o 45 %! > > Nawet producenci latryn i konfekcjonowania gnoju, nie tracą tyle w tak krótkim czasie!
Bardzo się radujemy, że SSL działa prężnie a kurs Fluidu spada, niczym parujący w odmęty obornika.
Przystąpiłem do Stowarzyszenia Sympatyków Labrygi, ale troche omyłkowo. Myślałem, że działacie dla wzrostów a widzę, że gloryfikujecie parującego na spadki. Kurs spadł już o 47 % od założenia Stowarzyszenia. Chyba faktycznie kupię sobie jakieś wzmacniane gacie.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - nie ważne kto to napisał, ale miał rację...patrząc na powyższe wpisy.
Dnia 2019-05-21 o godz. 14:57 ~Oko napisał(a): > Habeta wydaje ostatnie tchnienie. Wybączmy coś z tej okazji.
Inicjatywę w bąkaniu przejął obecnie komornik sądowy. Właśnie pod młotek poszedł podnośnik - nówka, nie śmigany. Czy relaks w latrynie będzie dobrym zaleceniem dla potopionych?