• V Capital Autor: ~Zbyszek [46.151.141.*]
    Chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego. Proszę o kontakt email: Suchecki6@gmail,com
  • Re: V Capital Autor: ~autor [158.169.150.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 09:12 ~Zbyszek napisał(a):
    > Chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego. Proszę o kontakt email: Suchecki6@gmail,com

Ile osob dolaczylo juz oficjalnie do tego pozwu? 5, 10, 40?
    Zgodzil sie ktos na te propozycje placenia w 60 ratach?
  • Re: V Capital Autor: ~elizabeth [89.66.150.*]
    I ja się wybieram do prokuratury , proszę o jakąś podpowiedż , chętnie dołącze do pozwu ,dość cackania się z oszustami ,nawet jak to potrwa to , trzeba działać .Zachęcam ,myślę , że trzeba sprawę nagłośnić w telewizji.

• Re: V Capital Autor: ~elizabeth [89.66.150.*]
    Mój mail Elizabeth-33@wp.pl 

• Re: V Capital Autor: ~autor [158.169.150.*]
    Dnia 2017-12-14 o godz. 17:17 ~elizabeth napisał(a):
    > I ja się wybieram do prokuratury , proszę o jakąś podpowiedż , chętnie dołącze do pozwu ,dość cackania się z oszustami ,nawet jak to potrwa to , trzeba działać .Zachęcam ,myślę , że trzeba sprawę nagłośnić w telewizji.
    >

Ma pani jakies dowody na oszustwo?
  • Re: V Capital Autor: ~MonikaVCapital [212.180.227.*]
    Pani Elżbieto,
    Porozumienie w treści ustalonej przez Pani Męża, czeka na jego podpis. Umówiłam sie z nim na wtorek rano. Nie rozumiem gdzie jest problem? Najpierw 2 miesiące próbowaliście Państwo przeforsować swoje warunki, a teraz, gdy wszystkie ustalenia zostały poczynione, wybiera się Pani do prokuratury ?
  • Re: V Capital Autor: jarek372 [89.66.150.*]
    Witam pani Moniko,
    Nie zastanowiło to Pani, że gdyby moja żona robiła takie wpisy tuż przed zawarciem Porozumienia,  to musiałaby być idiotką? Przecież takimi wpisami dawałaby Panu Robertowi Walickiemu doskonały pretekst, aby nie podpisywał ze mną Porozumienia. To właśnie moja żona zaczęła pisać posty na Bankier.pl licząc na to, że nawiąże z panem Robertem Walickim lub z kimś z V Capital kontakt, aby się dogadać. Nie wiem komu zależy, aby siać ferment.
    Pozdrawiam
    Jarosław Jarmołkowicz
  • Re: V Capital Autor: ~klient [94.75.120.*]
    Ponad 100 porozumień jest już podpisanych. Ludzie nie dajcie się zwieźć podżegaczom!!! Te kilka osób co poszło do prokuratury już się wycofują i podpisują porozumienia, bo zdają sobie sprawę, że to nic nie da i lepiej podpisać porozumienie i dostawać miesięcznie konkretną ratę niż nie podpisać, sądzić się i dostawać kilkaset złotych miesięcznie - bo tyle się dostaje w takim przypadku, gdyż dłużnik okazuje starania. Wydacie na prawnika, stracicie czas i jeszcze popsujecie sobie relacje a i tak prędzej czy później wrócicie do spółki zawszeć porozumienie, które już nie będzie na 36 czy 60 rat tylko na dużo dłużej. Tu nie ma żadnego oszustwa, tak jak powiedział walicki w wywiadzie, zmieniło się prawo i hft upadł, tak jak i upadną wszyscy inni brokerzy forexowi. Jakie tu oszustwo można udowadniać? Co chwile w Polsce jest teraz zmiana przepisów, która niszczy jakąś branżę.
  • Re: V Capital Autor: linquist [178.235.41.*]
    Podpisałem porozumienie, dziś 20.12.2017 powinienem dostać pierwszą ratę ... nadal czekam ..... 17:54 ......
  • Re: V Capital Autor: linquist [89.25.242.*]
    Dostałem przed chwilą przelew.
  • Re: V Capital Autor: ~Doris [37.47.7.*]
    Podpisałam porozumienie w pażdzierniku i dostałam już 3 przelew.
  • Re: V Capital Autor: rambo5 [89.68.134.*]
    Podpisałem po długich negocjacjach porozumienie, dając wiarę że będzie przestrzegane.
    Na forum pisali że to się skończy jedną ratą. Zawierzyłem p. Walickiemu i co?
    Po kilku upomnieniach otrzymałem jedną rate i kontakt się urwał, nie odpisują na ponaglenia,nie odpowiadają na telefony, nie przysyłają następnych rat.
    Sądzę że czas udać się do prokuratury.
  • Re: V Capital Autor: grzesium [85.115.35.*]
    Dnia 2017-12-15 o godz. 15:20 ~klient napisał(a):
    > Ponad 100 porozumień jest już podpisanych. Ludzie nie dajcie się zwieźć podżegaczom!!! Te kilka osób co poszło do prokuratury już się wycofują i podpisują porozumienia, bo zdają sobie sprawę, że to nic nie da i lepiej podpisać porozumienie i dostawać miesięcznie konkretną ratę niż nie podpisać, sądzić się i dostawać kilkaset złotych miesięcznie - bo tyle się dostaje w takim przypadku, gdyż dłużnik okazuje starania. Wydacie na prawnika, stracicie czas i jeszcze popsujecie sobie relacje a i tak prędzej czy później wrócicie do spółki zawszeć porozumienie, które już nie będzie na 36 czy 60 rat tylko na dużo dłużej. Tu nie ma żadnego oszustwa, tak jak powiedział walicki w wywiadzie, zmieniło się prawo i hft upadł, tak jak i upadną wszyscy inni brokerzy forexowi. Jakie tu oszustwo można udowadniać? Co chwile w Polsce jest teraz zmiana przepisów, która niszczy jakąś branżę.

Ponad 100 doniesień do prokuratury. Ludzie nie dajcie się naciągaczom!!! Te kilka osób, które podpisały porozumienie już 2 miesiąc nie dostaje obiecanej raty. Uwaga na podpisywanie ugód i umów z panami. Można dostać PITa ze względu na przeniesienie własności akcji, a kasy nie dostać... Jest już taki przypadek.

• Re: V Capital Autor: ~Rambo5 [89.68.134.*]
    Chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego, proszę o kontakt: zrombel@brcs.pl
  • Re: V Capital Autor: ~Anna [83.16.143.*]
    Ja zgłosiłam się tutaj, zostały już podjęte pierwsze działania, na razie jestem bardzo zadowolona z kontaktu, kosztów itp., teraz czekam tylko na efekty http://pogromcyafer.pl/pomoc-poszkodowanym-w-aferze-v-capital/
  • Re: V Capital Autor: linquist [89.25.242.*]
    Nie podpisałaś porozumienia, dlaczego ?
  • Re: V Capital Autor: ~Autor [158.169.40.*]
    Dnia 2018-03-21 o godz. 14:39 ~Anna napisał(a):
    > Ja zgłosiłam się tutaj http://pogromcyafer.pl/pomoc-poszkodowanym-w-aferze-v-capital/

Nie znalazlem nigdzie na stronie informacji co to za firma, jak dziala, czym sie zajmuje. Jest jedynie formularz kontaktowy, nie ma zadnego adresu, numeru telefonu, KRS, nic. To jakas wydmuszka albo firma-krzak. Artykuly to w duzej mierze kopiuj-wklej.

• Re: V Capital Autor: ~Linquist [89.25.242.*]
    Dopóki pieniądze z porozumień będą spływać dążenie do egzekucji to szkodzenie sprawie nas wszystkich. Wszak z próżnego i Salomon nie naleje. Ja po cichu liczę że domki w Chorwacji będą zyskowne i tak odzyskamy nasze pieniądze.
  • Re: V Capital Autor: ~Autor [158.169.40.*]
    Dnia 2018-03-23 o godz. 13:16 ~Linquist napisał(a):
    > Dopóki pieniądze z porozumień będą spływać dążenie do egzekucji to szkodzenie sprawie nas wszystkich. Wszak z próżnego i Salomon nie naleje. Ja po cichu liczę że domki w Chorwacji będą zyskowne i tak odzyskamy nasze pieniądze.

No i co to bedzie? Drugi miesiac bez wyplaty.
    Dnia 2018-03-23 o godz. 13:16 ~Linquist napisał(a):
    > Dopóki pieniądze z porozumień będą spływać dążenie do egzekucji to szkodzenie sprawie nas wszystkich. Wszak z próżnego i Salomon nie naleje. Ja po cichu liczę że domki w Chorwacji będą zyskowne i tak odzyskamy nasze pieniądze.

Gdyby Ci Panowie mieli zamiar wypłacić nam pieniądze to już dawno by to zrobili, bo chyba nikt nie sądzi, że oni nie mają pieniędzy?? Nie wiem jak Pan, ale ja wolę, zamiast żyć złudną nadzieją, wziąć sprawy w swoje ręce i walczyć o to co moje.

Ja nie liczę na to, że ktoś kto bezczelnie mnie oszukał, nagle się zreflektuje i odda to co zabrał. W rzeczywistości Panowie dalej robią swoje i próbują naciągać kolejne osoby.

A o wspaniałej inwestycji w domki w Chorwacji można poczytać choćby tutaj:

https://businessinsider.com.pl/finanse/waluty/hft-brokers-i-v-capital-prokuratura-wszczela-sledztwo/8t3n3ec
  • Re: V Capital Autor: ~Gość [85.115.35.*]
    Jest to firma z Krakowa:
    http://griffinprotection.pl/
    Nie jestem jednak pewna czy to jest atrakcyjna oferta 1200 zł opłaty wstępnej + 19% odzyskanej kwoty jeśli uda się załatwić sprawę na drodze ugody, powoduje że jednak nawety przy odzyskaniu pieniędzy na pewno zostanie poniesiona strata pewnej części zainwestowanych środków a przy postępowaniu sądowym kwota ta jeszcze wzrasta.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.115.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2018-03-23 o godz. 10:03 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2018-03-21 o godz. 14:39 ~Anna napisał(a):
    > > Ja zgłosiłam się tutaj http://pogromcyafer.pl/pomoc-poszkodowanym-w-aferze-v-capital/
    >
    > Nie znalazlem nigdzie na stronie informacji co to za firma, jak dziala, czym sie zajmuje. Jest jedynie formularz kontaktowy, nie ma zadnego adresu, numeru telefonu, KRS, nic. To jakas wydmuszka albo firma-krzak. Artykuly to w duzej mierze kopiuj-wklej.

To przecież oczywiste, że jest to strona bloga, a blog nie musi być zarejestrowany jako firma i mieć numeru krs...
    Wiadomo też, że w negocjacjach, czy przed sądem nie będzie nas reprezentował blog Pogromcy Afer...

Pan musi być chyba nowy w internecie, lub związany z VCapital, że pisze Pan takie głupoty, aby tylko móc się do czegoś przyczepić.
  • Re: V Capital Autor: ~elizabeth372 [89.66.150.*]
    Czekamy cierpliwie drugi miesiąc i  raty są nie spłacane , miało być wyrównanie na koniec miesiąca i jakoś tego nie widzę.Co Wy na to , co robimy!!!

• Re: V Capital Autor: ~VC [217.67.217.*]
    Niestety u mnie to samo. Brak wpłat od 2 miesięcy i najpierw zapewnienia o wypłacie zaległości w najbliższych dniach lub tygodniach, później informacje o utracie płynności finansowej. Pani Magdalena Remian przestała odbierać telefon, nie otrzymałem też odpowiedzi na wysłane w ostatnich dniach e-maile z pytaniem 'co dalej?' na adres biuro@vcap.pl, który miał być obsługiwany "na bieżąco" ani od p. Moniki Kozioł. Czy inni inwestorzy też mają takie doświadczenia?
  • Re: V Capital Autor: grzesium [85.115.35.*]
    Tak, odzywają się tylko do tych co jeszcze nie podpisali porozumień. Po podpisaniu porozumienia całkowity brak kontaktu i oczywiście brak zwrotu pieniędzy.
  • Re: V Capital Autor: ~siergiey [185.104.184.*]
    służę pomocżą
  • Re: V Capital Autor: ~elizabeth-372 [89.66.150.*]
    Czy możemy się zkontaktować , mój namiar  elizabeth-33@wp.pl 
  • Re: V Capital Autor: rambo5 [89.68.134.*]
    Niestety mam te same problemy: nie ma zadnego kontaktu od kwietnia, przysłali jedną ratę i kontakt się urwał.
    Pani Monika przestała się odzywać a e-maile podpisywali ostatni bezimiennie jako biuro.
    Ta cała sytuacja wygląda na celowe uniki celem odwleczenia spłaty w nieskończoność.
    Zbigniew Rombel
  • Re: V Capital Autor: ~tomasz [37.47.24.*]
    niestety tak. 0 wyplat
  • Re: V Capital Autor: ~michał [159.205.251.*]
    Dzień dobry,
    Tych z Państwa, którzy są gotowi do wspólnego wystąpienia na drogę sądową proszę o kontakt mailowy:
    michal_spiewak@wp.pl
    pozdrawiam
    Michał Śpiewak
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.56.*]
  • Re: V Capital Autor: ~Maciej [5.184.26.*]
    Dzień dobry
    Porozumienie podpisałem 2 lat temu, żadnej wpłaty, żadnego kontaktu ze strony V-Capital.
    I nie sądzę, aby sami z dobrej woli kogokolwiek spłacili.
    Chętnie skorzystam z rad w sprawie wyciągnięcia pieniędzy od V-Capital.
    Może komuś się udało.
    Czy ktoś odzyskał pieniądze z pozwów zbiorowych?
    Czy tylko pozostaje warowanie przed domem na Pana Walickiego i .....!

Maciej
    biuro@abdrukarnia.pl
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.186.243.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.40.*]
  • V Capital Autor: ~poszkodowany [79.186.231.*]
    poszkodowanych przez walickiego zapraszam zbigniew@abiz.pl
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.75.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [158.169.40.*]
  • Re: V Capital Autor: ~zgredek [87.205.33.*]
    ...już się wyprowadził (i nie zapłacił za najem)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.138.*]
  • Re: V Capital Autor: ~Bogdan [78.11.138.*]
    Proszę o kontakt też jestem poszkodowany b.dziewicki@gmail.com
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.138.*]
  • Re: Autor: ~poszkodowany [165.225.36.*]
    Proszę o kontakt też jestem poszkodowany kristsedz49@gmail.com

dziwie się że osoby pokroju pana walickiego czy rulki tyle lat mogą prowadzić takie "biznesy" i za to nie odpowiadać....ale sam dałem się na to nabrać. I teraz nabierac na meditaran czy nowe nazwy ich biznesow na chorwacji czy w afryce
  • Re: Autor: ~mmm [37.30.19.*]
    Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji proszę o kontakt: 519105869, zajmujemy się postępowaniem na drodze karnej przeciwko członkom zarządu spółki
  • Re: Autor: ~Jowanka [5.173.41.*]
    Prosze o kontakt tez jestem osoba poszkodowana Nowa jowanka.j@onet.pl
  • Re: Autor: ~Linquist [89.64.66.*]
    Dzień dobry. Czy coś dzieje się w tej sprawie. jak wyglądają postępy postępowania ?
  • Re: V Capital Autor: poiuy123 [31.60.82.*]
    Jak występuje problem z płatnościami, polecam kontakt pod nr tel.: 882-126-851, mi pomogli w trudnej sprawie.

• Re: V Capital Autor: ~Janusz [80.82.22.*]
    Uwaga ! Walicki znowu oszukuje. Manturo Hotels Group S.A. i MHG investment S.A. to jego nowe Spółki, z których już nie wypłaca należnych odsetek. Jeśli jesteeś poszkoodowany w przez Oszusta Walickiego napisz na uwagaoszusciinwestycje@gmail.com
    To nie jest kolejna próba wyłudzenia kasy przez windykatorów i prawników. Mamy opłaconą kancelarię, nie ma znaczenia dla nas ile to będzie kosztowało, chcemy go w ciągu najbliższych tygodni widzieć w celi.
    Im więcej będziemy mieli materiałów na jego oszustwa tym lepiej.
  • Re: V Capital Autor: ~Poszkodowani [87.205.48.*]
    Zapraszamy na strone www o wałkach Roberta Walickiego i spółki: www.nikodemus-klienci.pl
  • Re: V Capital Autor: ~Marek [37.120.236.*]
    Dziękuję za polecenie tej strony poszkodowanych. W końcu sprawa się ruszyła. Ale chyba nadal nie wiemy o wszystkich jego spółkach i oszustwach inwestycyjnych. Niestety to jest idealnie zbudowana piramida finansowa któru nie każdy może ogarnąć.
[x]
HFTGROUP 18,92% 6,60 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.