• Czym jest Bannersbroker Autor: ziutekk44 [178.43.31.*]
    Na rynku reklamy internetowej pojawiła się i bardzo szybko rozwinęła firma Banerbroker.
    Zarejestrowana w Kanadzie i posiadająca po pierwszym roku istnienia 100 milionów użytkowników....Możliwości BB są bardzo szerokie zarówno dla reklamodawców jak i właścicieli stron internetowych ORAZ co dziwne dla inwestorów firma poprzez program partnerski dzieli się zyskami z partnerami.
    Jeśli chodzi o zwroty to mało jakie Firmy w czasie kryzysu maja taki poteciał i możliwośc tak szybkiego zwiększenia kapitału
    Wszelka pomoc i wiecej informacje
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ziutekk44 [178.43.31.*]
    Wszelka pomoc i wiecej informacje jak zacząć współprace pzarzyczny@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~damian880916 [77.237.21.*]
    Wiec tak kolege widze troche sie liczby pomyliły ponieważ BB jest już ponad 1,5 roku na rynku i w tym zasie przyłączyło sie do tego programu ponad 100 000 tys urzytkowników. Firma daje posiada odziały w USA, portugali
    BannersBroker (BB) jest firmą, która działa na rynku reklamy internetowej wartym ponad 500 miliardów dolarów rocznie. Firma BannersBroker do tej pory wypłaciła swoim partnerom ponad 70.000.000$ prowizji. Według prognoz w roku 2012 wartość wypłaconych prowizji osiągnie 150.000.000$!
    Firma cały czas sie rozwija. Planuje rowniez otworzenie oddziału w Polsce, co jakiś czas organizowane sa konferencja z przedstawiacielami BB (ostatnio 15 maja W warszawie można było porozmawiać z wiceprezesem Bannersbroker) Firma od 2 miesiecy wydaje karty Mastercard którymi możemy wypłacać pieniadze w kazdym bankomacie(opłata za wydanie karty 40$) i wiele innych ciekawych nowosci.
    Sam w BB jestem od lutego czyli od kiedy Bannerbroker jest rozpowszechianan w Polsce
    Zapraszam do kontaktu Osoby ktore chciałby dowiedzieć sie wiecej o tym programie w który można zainwesotwac
    Moj email damian880916@wp.pl
    gg 40098518

• Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~tom [37.209.133.*]
    Dnia 2012-08-23 o godz. 13:26 ziutekk44 napisał(a):
    > Na rynku reklamy internetowej pojawiła się i bardzo szybko
    > rozwinęła firma Banerbroker.
    Zarejestrowana w Kanadzie i
    > posiadająca po pierwszym roku istnienia 100 milionów
    > użytkowników....Możliwości BB są bardzo szerokie zarówno
    > dla reklamodawców jak i właścicieli stron internetowych
    > ORAZ co dziwne dla inwestorów firma poprzez program
    > partnerski dzieli się zyskami z partnerami.
    Jeśli chodzi o
    > zwroty to mało jakie Firmy w czasie kryzysu maja taki
    > poteciał i możliwośc tak szybkiego zwiększenia kapitału
    > Wszelka pomoc i wiecej informacje
    Czyli kolejni hopsztaplerzy.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~radziu [212.51.207.*]
    Koledze chyba chodzilo o hochszataplera a nie hopsztaplera
    A jesli chodzi o Firme BB to z tego co czytałem na różnych forach to rzeczywiscie daje duże możliwości i zgadza sie z tym co jest napisane w temacie. Sam sie zastanawiam nad taka inwestycja. W sieci Jest pełno dowodów wypłat (nawet na you tube ogladalem filmik jak pewna osoba wypłacala pieniądze z bankomatu za pomocą karty BB). Master card też by sie nie wiązała z byle hyipem , ale rzeczywiście zyski na poziomie 30% miesiecznie są bardzo wysokie i może to budzić podejrzenia. Osobiscie sam mam zamiar włacic jakaś mniejsza sume żeby sprawdzić Bannersbroker.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~tom [78.30.103.*]
    Bardzo was prosze przestancie wynajdywac takie wynalazki. Przeciesz to sa chore jakies pseudo firmy. Caly ten wirtualny swiat jest pierdol....
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~ziutekk44 [178.43.35.*]
    Prosze nie krytykować tematu bez jego znajomości....
    Kolega sam chyba nie rozumie co to internet i reklamy. Rynek reklam w internernecie caly czas rosnie a w tamytm roku wart był ponad 500 miliardów. Na reklamach jest peło osob ktore zarabia duże pieniadze (nawet zrobic dobra stonkę i zdobyć klietów któży chca wstawic do niej reklamy i masz niezły zysk) Potencjał reklam jest ogomny wiec nie mow ze wirtualny świat jest popier... Sam osobiscie miałem wcześniej styczność z jedna firma mlm i nie zarobiłem na niej dużo ale zarobiłem i to praktycznie żadnym nakłądem czasowym i to był powod przez który nie zarobiłęm dużych pieniędzy. Na Bannesbroker może nie ma produkty rzeczywistego (suplementy, soki,piwo czy zywność) ale jest produkt wirtualny - reklama daltego może wydawać sie że to niemożliwe- Sam wiem że wejde w Bannerbrokers ale z małą kwota a jeżeli wszsytko będzie grac to pomysle o poważnej inwestycji. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (wazne aby ryzykować rozsądnie) - takie jest moje zdanie
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~tom [151.248.36.*]
    Prosi to sie swinia a krowa sie cieli.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~ziutekk44 [178.43.38.*]
    Radziu bardzo bym sie cieszył z kontaktu z toba chetnie pomoge ci krok po kroku bo widze że nie obserwujesz świata przez szklane i chodzi mi o kilka firma moim zdaniem najlepszych i najpewniejszych bb to tylko czesc tego gdzie mam ulokowane $$ napisz na pzarzyczny@wp.pl
    skontaktowalem sie juz wczesniej z Panem Damianem który już mi wszystko kompetentnie wytłumaczył, ale dziekuje za propozycje. Wpłącilem juz pieniądze zobaczymy co będzie:)
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~roman [78.8.120.*]
    Polecam sam też jakiś miesiąc temu wpłaciłem na próbę w bannerbroker i naprawdę jestem zadowolony pieniądze się pomnażają i postanowiłem zainwestować pożądane pieniądze w ten projekt
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~damian880916 [77.237.21.*]
    Szykują się wielkie wydarzenia. Do Polski przylatują przedstawiciele Banners Broker z Kanady:

Lorenzo Guarini - International Presenter
    Stephanie Schlacht - corporate support training/ Raj's assistant
    Grant D'Ealle - corporate trainer
    i inni
    Spotkania z nimi odbędą się:
    14.09.2012 - Wrocław
    15.09.2012 - Łódź
    16.09.2012 - Warszawa

Jeżeli nie masz doświadczenia z żadnym biznesem i wahasz się czy rozpocząć współpracę z BB – to właśnie to spotkania są dla CIEBIE

Jeżli ktoś jest zainteresowany moje gg 40098518 lub mail damian880916@wp.pl
    troche czasu minelo od mojeje inwestycji. Musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony. A wczorajsza konferencja w Łodzi (bardzo ciekwa) przekonała mnie definitywnie o tym aby zaiwnestować tam większe pieniadze. Z czystym sumieniem moge polecic ten program.
    Jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć sie cos wiecej ode mnie na temat programu mój email 1959radziu@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pesymista [83.31.151.*]
    Ciekawe kiedy to pier........ - bedzie ogólny lament i strata dla naganiaczy he he )))
    Program dalej sie ma świetnie jeżeli ktoś chciałby dowiedziec sie wiecej zapraszam na email 1959radziu@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~limen [83.170.117.*]
    Amber Gold to tez super firma - była !

Kolejna piramida finansowa - i pośrednicy którzy oferują pomoc - ale jak padnie to już się nie znacie !
    limen widze ze jak wieszkosc Polakow nie mogles odpuscic 5% wiecej w skali rocznej wplacajac pieniadze do amber gold ktore mialo byc bankiem. Ale nie musisz amber gold od razu porownywac do bannersbroker. Ja sam tez bylem do tego negatywnie nastawiony ale gdy sie przyjzalem blizej i wysluchalem mojego sponsora o co w tym chodzi to zmienilem nastawienie i zainwestowalem i nie zaluje. Druga kwastia jest taka ze w bannersbroker nikt ci nie daje 100% pewnosci ze napewno nie stracisz poniewaz to jest inwestycja i każdy cie o tym ponformuje (chyba ze trafisz na naganiacza). Gdybyś dokładniej przeanalizował i przyjrzał sie to wiedzialbyś na czym BB zarabia. Osobisce widzilem pare dowodów funkcjonowania bb i faktem jest ze bannersbroker ma dochody z reklam kwestia jest taka czy maja aż tak duże dochody z reklam. W tej chwili bb ma sie bardzo dobrze, dochodza 2 lata jak funkcjonuje bannersbroker- caly czas sie rozwija i co jakis czas sa organizowane spotkanie z przedstawicielami bannersbroker. Jeśli chodzi o zyski to sa na poziomie 30-40% miesiecznie (zalezy od inwestycji i strategii) Sam bylem na spotkaniu w Warszawie. Zapraszam do kontaktu 1959radziu@wp.pl to moge wszystko wytłumaczyć.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~dj [82.145.208.*]
    Radziu pisze się z dużej litery.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pete [87.205.169.*]
    ludzie, to piramida finasowa.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~zaixs [90.219.200.*]
    buhaha 30-40% miesięcznie czyli 360-480% rocznie i ty się nabijasz z Amber Gold który dawał marne 13% rocznie !

Bannersbroker 400% rocznie i to nie jest piramida finansowa buahaha

Oczywiście na reklamach zarabia tylko nikt nie widział tych reklam!

BB zarabia jako muli-hurtownik, płacąc najniżasz ceny za wynajęte miejsca pod reklamy, a płaci dostawcom reklam, którzy obsługują detalistów. Te firmy dzieki pieniądzom od BB moga sie lepiej rozwijać ale nie dają list z banerami reklamowymi.
    BB rozlicza sie z tymi firmami a sami mają nieliczną ilość swoich klientów.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~stefan [213.17.205.*]
    Witam. Również planuję dołączyć do programu, jednak szukam kompetentnej osoby, która odpowie mi m.in. na takie pytania jak poniższe:
    Czy za kwalifikowanie paneli z pakietu, które pracują na darmowym trafficu, otrzymuje się makro na panele niższe?
    Pozdrawiam
    Stefan
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~damian880916 [78.8.120.*]
    Stefan odpowidziedz brzmi nie. Jezeli masz jakis jeszcze pytania na temat bb to pisz na damian880916@wp.pl. moge cie wprowadzic do bannersbroker
    dla niedowiarków: bannersbroker dalej ma sie swietnie i w najblizszym czasie bannersbroker organizuje tur po Irlandii na ktorym nie zabraknie wlascicieli bb
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pesymista [95.49.106.*]
    Widocznie jeszcze mało kasy zebrali , ale jak osiągna swój zamierzony cel -to zrobią pa pa swoim inwestorom he he ))))
    Pan pesymista lubi wypowiadac sie w temacie ktorego nie zna. Zapoznaj sie najpierw z planem marketingowym firmy i zadaj sobie troche trudu zebys mogl konstruktywnie krytykowac a nie piszesz jak maly dzieciak. Prawda jest taka ze BB swietnie sobie radzi i sa innowacyna firma pod wzgledem polaczenie fukcji adverisera i publishera dzieki czemu my możemy rownież zarabiać.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~Green [89.238.38.*]
    ludki moje Kochane :) przeciez gdyby bylo mozliwe zarabiac 30 % miesiecznie to widzielibyscie jak Grecja dzisiaj wychodzi na Plus, a rekiny z Wall Street braliby kapuste zarabiali w 1 miesiac to co robia przez 2 lata !!! Ps. Rekin to zysk ok 13 % rdr :)

Ps. Jecze cos, gdyby to bylo mozliwe to Misztal dzisiaj juz bylby biedakiem bo ja mialbym 4 maybachy hahahahahahahhahaah. A mam Zero maybacha ;) i to ja jestem biedakiem..

Pozdrowienia dla dawcow kapitalu od serca dla twardego dupska jak dostanie decha w goly tylek ;)
    po pierwsze inwestujac w bb nikt ci nie da pewnosci 100%, wiec zaden inwestor nie zainwestuje milina 10 minlionow czy miliarda w bannersbroker. Po drugie w BB jest ograniczenie do 10 tys $ ze wzgledu na to ze bb tez zalezy aby mial jak najwiecej urzytkownikow dzieki czemu strona jest bardziej popularna i wiecej firm ktore chce umiescic swoje banery w intrenecie moze latwiej znalezc BB podobnie jak osoby posiadajace wlasne strony interenetowe ktore chca udstepnic miejsce na stroni e na banery w zamian za wynagrodzenie,
    A odnosnie zarobkow na poziomie 13% rocznie to kolega naprawde slabo szuka bo chciazby jest klub inwestorow (zarejstrowac moze tylko czlonek) w ktorym inwestuje sie wieksze kwoty i zysk jest na poziomie 200% w ciagu roku (firma dziala juz 4 rok) a z najwiekszymi inwestorami dyskutuje sie o kolejnych iwnestycjach. Tam jest wszyko zabezpieczone i masz infrmacje jakie inwestycje sa w danej chwili poczynione np ktora konkretnie dzialka w dubaju, jaki biurowiec i wszystko jest udokumentowane- ja sam tam jeszcze nie zanwestowalem ze wzgledu ze nie mam takiej gotowki na inwestyje ale na pewno skorzystam.
    Wracajac do BB to jestem juz prawie 3 mieisac narazie nie dokonywalem wyplat ze wzgledu na to ze ro rozkrecam jescze (dokonalem jednej wyplaty na probe i wszsytko ok) natomiast moj sponsor Pan Damian jest juz w BB od lutego tego roku i teraz wypalcil juz kilkukrotnosc wplaconych pieniedzy i caly czas regularnie dokonuje wyplat. Przypomne ze Bannersbroker dziala juz 2 lata a to jest dopiero poczatek
    Jezlei ktos jest zainteresowany BB zapraszam na email: 1959radziu@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~Piotr [89.72.90.*]
    Ja też od stycznia/lutego zarabiam z BB i jestem mega zadowolony. Wypłacam po kilkaset do nawet 2000-3000$ miesięcznie w bankomacie. Jeżeli ktoś zainteresowany poszerzeniem swojej wiedzy to zapraszam do oglądniecia nagranych webinarów osoby z mojego klubu: http://www.youtube.com/watch?v=G4Ks1HvflQY&feature=relmfu Webinar podstawowy. Podsyłam także linik do poradnika: https://docs.google.com/file/d/0B8H2zJ3rgH84M19XMmdtdFN3OTA/edit?pli=1
    Na końcu poradnika jest kontakt do mnie i jeżeli ktoś chciałby zarabiać tak jak to proszę o kontakt. Oferuje pełne wsparcie z dostępem do prywatnego forum i czatu a także ułożenie optymalnej startegii.

pzdr.
    Piotr
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~Green [89.238.38.*]
    sam fakt ze szukacie co chwila kogos do wprowadzenia sugeruje fakt lancuszka czyli piramidki. Kolega cos pisal o 200% rocznie - gratuluje :) NO comment, wiem ze sa ludzie ktorzy co by sie nie pisalo ze zwala itd i tak uwierza, tak samo jak z lotto, wierza w wygrane, boooo pokazywali w tv patrz youtube ze wyplacaja :) Beka z Was, powodzenia :) osobiscie nie zainwestowalbym 1 zl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~Piotr [89.72.90.*]
    To czy beka czy nie to nie masz o tym pojecia bo nie widziales jak wyplacam te pieniadze :) Mam w zespole osoby, ktore zarabiaja bez polecania i robia regularne wyplaty. Wszędzie jest ryzyko. Ja postaram się w najbliższym czasie zrobić filmik jak wypłacam gótwke z karty BannersBroker w bankomacie :) pozdro dla sceptyków :)
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pete [87.205.169.*]
    piramida, ktora wczesniej lub pożniej runie
    Z nowowści
    29 listopada rozpocznie sie BB World tour w Dablinie
    Podczas sptkania bedzie mozna porozmawiac z założycielami BB i dowiedzieć wszystkiego na temat BB poza tym bedzie można porozmawiac zludzimi z calego swiata którzy sa liderami w Bannersbroker
    Jezeli ktoś jest zainteresowany inwestycja w ten biznes zapraszam na 1959radziu@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pesymista [178.42.153.*]
    NAGANIACZE- WON z tego portalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~tom [78.30.108.*]
    Radziu! I ty sie przylaczyles do tych hochsztaplerow.
    Ja nikogo nie namawiam pisze co sie dzieje w bb a jezeli ktos jest zainteresowany to moze do mnie napisac i moge dokladnie wytlumaczyc o co chodzi w bb. Sam podobnie jak wy nie wierzyłem w takie możliwości zarobkowe ale miałem odwage napisać do Pana Damiana który mi wszystko wytlumaczyl i teraz tego nie żałuje. Nawet ostanio okazalo sie ze jeden z moich znajomych też zarabia w interenecie na bb i dzieki bb ma duże miesięczne wyplaty.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~UWAGA UWAGA [92.55.238.*]
    LUDZIE NIE BĄDZCIE NAIWNI ...........
    ale jak chcecie stracić kase ..........to proszę
    AMBER GOLD WAS NICZEGO NIE NAUCZYŁ
    człowieku gdzie porównujesz ambergold do banersbroker. Nie chce sie rozpisywać juz jakie sa roznice ale wystarczy ze powiem ze w ambergold bylo jakies 13% w skali roku tu natomiast masz 30-40% w miesiac, a firma juz ponad 2 lata działa. Duga ważna różnica jest taka ze nikt cie nie daje 100% pewnosci ze napewno nie stracisz w BB, gdybym tak myslal jak ty 3 mieisace temu to nie rozwinełoby mi sie tak fajnie biznes w bannersbroker. BB to inwestycja i z każda inwestycja trzeba brac pod uwage ze jest ryzyko ja sie ciesze ze to ryzyko podjąłem.
    Zainteresowanych zapraszam na 1959radziu@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~UWAGA UWAGA [92.55.238.*]
    buhahahahahahahaha
    już lece zanieść wam kase ..........
    bo jestem debile...............
    NIE KRZYWDZCIE LUDZI
    do tych co chcą krzywdzić ludzi ..........
    co powiecie swoim dziecią jak dzieciak zapyta dlaczego jesteśmy bogaci ???
    pewno tatuś powie .........aaaaaaaaaa
    z polowania .....na JELENIE !!!

LUDZIE NIE BĄDZCIE JELENIAMI !!!

Relacja mojego sponsora Pana Damiana z spotkania w Irlandii:

Ze spokojem nazwę tą imprezę wielkim świętem i tryumfem BB.Konferencja była zorganizowana perfekcyjnie przez Paula z Irlandii , który prowadzi tam biuro suportu BB. Mieliśmy okazję poznać cały zarząd BannersBrokers, byli nawet obecni główny grafik i programista. W tej chwili widać ,że BB rozwija się w ogromnym tempie, zatrudniają masę ludzi w tym takich specjalistów jak David Hooker- znany mówca i trener a także prowadzący programy telewizyjne.
    W tej chwili szefostwo BB wygląda następująco:
    Chris Smith CEO
    Rajit Dixit COO
    Lorenzo Guarini- znany z pobytu w Polsce przesympatyczny facet
    David Hooker- rewelacyjny mówca. Jego rola w BB to rozwój kolejnych rynków dla BB oraz dbanie o sprawy prawne .Wyjątkowa postać i naprawdę z ogromną przyjemnością słuchałem Jego wystąpień. David jest także autorem książki.
    Grant D’eall- Trener BB
    Stephanie Schlacht Support Training manager
    Janett Kenedy-niestety nie pamiętam dokładnie ale jest chyba szefową suportu
    Kurt Kornelson-człowiek od StellarPoint, czyli firmy zajmującej się obsługą suportu.

W piątek Raj wykonał rewelacyjną prezentację BB. Naprawdę masa osób stwierdziło, że była to najlepiej poprowadzona prezentacja BB jak widzieli. Raj naciskał za każdym razem na słowo BROKER.BB jest BROKEREM i pieniądze zarabia na pośrednictwie.BB nie jest żadnym PONZI SCHEME, PIRAMIDĄ itd. Jest BROKEREM na rynku reklamy internetowej. Piątek zakończył się masa rozmów ze spotkanymi znajomymi ze Świata BB: Leonidem, Janine i Hansem z Niemiec, Duncaem i Ianem z UK, znajomymi z Włoch, Czech,Irlandii.
    SOBOTA-Znów niesamowite wystąpienie Davida Hookera. Ciekawe,że David znał BB od samego początku jednak nie dołączył pomimo propozycji. Obserwował,co dzieje się z BB i od 10 tygodni mamy go na pokładzie. Naprawdę przemiły facet, na jednym ze swoich wystąpień w niesamowity sposób rozprawił się ze wszystkimi nonsensownymi zarzutami pod adresem BB. Opowiadał o tym jak kontaktował się z nieprzychylnymi blogerami i jak okazało się że chętnie będą ,,odkręcać ,, to co napisali za pieniądze…..Jeden nawet dostał ofertę przyjazdu do biura BB na koszt BB z której nie skorzystał. Wielu z nich promuje piramidy i lewe biznesy a poprzez pisanie bzdur zwiększają ruch na swoich stronach. David Hooker zajmuje się prawnymi sprawami w krajach w których działa BB oraz wizerunkiem BB.
    Jego prezentacja w świetny sposób pokazała schemat działania BB, jak i na czym zarabia oraz skąd pochodzą nasze pieniądze i jak działa BLIND NETWORK z masą świetnych slajdów, które mają być dostępne w backoffice. Opowiadał o tym jak BB zwróciło się na początku z ofertą współpracy do 10 największych brokerów i tylko najmniejszy z 10 podjął współpracę a teraz największy zgodził się współpracować i trwaj prace nad połączeniem obu systemów. Chris Później mówił o tym ,że prace są na ukończeniu i niedługo wszystko zacznie działać.
    Duży nacisk był kładziony na to aby biznes BB przedstawiać w jak najprostszy sposób, aby nie komplikować prezentacji i żeby dobrze samemu poznać nasz BB biznes .BB jest biznesem i może przynosić ogromne zyski ale trzeba go w należyty sposób traktować.
    W czasie tego weekendu przemawiali jeszcze inni. Dużo ciekawych rzeczy mówił Chris Smith- właściciel BB.O wizji o tym, że BB jest skierowana nie do wielkich firm ale do małych biznesów i przeciętnych ludzi, że jest biznesem dzielenia się. Lorenzo także miał świetne wystąpienie o tym jak można pomóc wielu ludziom pokazując im tą możliwość zarabiania.
    Raj i Chris tłumaczyli bardzie szczegółowo jak PUBLISHER oferuje podstawową cenę za okres wynajmu miejsc pod reklamy i jak brokerzy odsprzedają te miejsca i odsprzedają i zarabiają na tym świetny procent i dlatego właśnie możemy tak zarabiać z BB. Raj żartował ( nie pierwszy raz to słyszałem ),że mogliby płacić więcej ale to co nam płacą jest fair dla wszystkich.
    Tak więc po raz pierwszy przedstawiono model jak działa BB i czemu może nam tak dobrze płacić. Wygląda na to, że zarabiamy na innych brokerach. BB odsprzedaje to co samo kupiło .Obracają coraz większymi pieniędzmi. PUBLISHER dostaje swoją stawkę. Zagłębiali się w detale jak to działa jak reklamy są umieszczane na miejscach, jak zmieniają się co minutę czy 15 i zostają skierowane na inne strony. BB nie jest ADVERTISEREM. Oni nie umieszczają żadnych reklam .

To co chce w przyszłości zrobić BB to budowa własnej sieci PUBLISHER i sprzedawanie miejsc pod reklamy .Będą więc swoim własnym brokerem. Chris mówił o swojej wizji przyszłości reklam na Iphonach , Ipadach itd. O tym, że jest to możliwość zarabiania dla każdego, dla samotnej matki, ludzi bez wykształcenia itd. BB może zmienić życie tak wielu ludzi na lepsze. BannersBroker ma w tej chwili 265 tys. osób a do końca 2013 ma nas być ponad milion. Chris mówił także o tym ,że 90% pieniędzy płacimy za powierzchnie reklamowe a 10% kupujemy naszą powierzchnię reklamową na nasze wyświetlenia.
    Chris mówił także o nowym brokerze , który oferuje więcej ADVEITISEROM. Większy wybór opcji, rozmiarów banerów itd. BB kupiło nowy budynek dla suportu, powstała do tego celu firma STELLARPOINT , która będzie zajmowała się prowadzeniem kont, suportem itd. Wszystkie kluczowe osoby ze SP były obecne w Dublinie. Wiele nowych osób będzie pracowało dla naszego komfortu. Naprawdę widać duży progres.
    W sobotni wieczór odbył się uroczysty obiad na którym było nas ponad 800 osób i był to 2gi pod względem ilości gości obiad w tym roku w Irlandii:).Chris okazał się być dobrym tancerzem:) .Było masę śmiechu, my siedzieliśmy z naszą ekipą przy stole z polsko-hinduskim małżeństwem a ja dostałem swoje wegetariańskie danie :) .Po obiedzie był taniec, muzyka i śpiew, wszyscy świetnie się bawili. Wymknąem się z sali i miałem okazję porozmawia z Davidem Hookerem. Rozmówcą jest świetnym. Do tego spędzałem czas z Janina i Hansem z Niemiec- sposorami mojego sponsora Leonida i z Ianem , który był w Polsce kilka miesięcy temu więc wielu z Was miała okazję Go poznać. To był świetny wieczór ale dla nas zabawa się nie skoczyła.
    Wyruszyliśmy samochodem w kilkuset kilometrową podróż na zachodnie wybrzeże Irlandii pooglądać sobie klify. Probelm w tym ,że po kilkugodzinnej jeździe dojechaliśmy na miejsce a tam wiatr, deszcz i mgła. Było nieźle:).Coś jednak widzieliśmy i Szymon Humięcki ( F1 driver :)) pędził z powrotem 200 na h wprowadzając zamieszanie na autostradzie.
    Na śniadanie jednak zdążyliśmy ….Wiele osób mówiło ze sceny o swoich osobistych doświadczeniach z BB. Jak będąc kompletnymi bankrutami pozbierali się dzięki temu biznesowi i powrócili do normalnego życia- a stracili wcześniej wszytsko. Jak w Bangladeszu ludzie dzięki BB wychodzą z nędzy i mogą kupić żywność dla dzieci. Wiele było takich historii i na prawdę słysząc takie rzeczy trudno nie uwielbiać BB- najlepszego biznesu jaki jest:).Podsumowując: BB jest w tej chwili sporym brokerem handlującym z innymi brokerami i z tego pochodzą nasze wypłaty.
    BB za rok będzie miął milion osób więc jesteśmy w rewelacyjnym czasie i miejscu. Rynek reklam w Internecie to wiele miliardów z ogromną tendencją wzrostową. Będą uruchamiać własną platformę i z tego powodu będą swoim własnym brokerem. Następny krok to reklama na urządzeniach takich jak iPhony ,Ipody etc. Jeszcze jedna ważna rzecz na koniec. BB to także styl życia, podróże i pomoc innym. BB to biznes dzielenia się i zawsze powinniśmy o tym pamiętać. Nawet mały krok z naszej strony może odmienić czyjeś życie na plus. Tak jak odmieniło się życie piszącego te słowa oraz wielu osób z BB ELIET CLUB.
    BB jest fantastycznym konceptem, fantastycznym biznesem i nie trzymajmy tego w sekrecie dla siebie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam to co działo się Dublinie. Udało nam się w międzyczasie także odwiedzić Dublin i pospacerować po uliczkach pełnych barów i pubów .

Widzimy się za 3 miesiące w Kalkucie w Indiach :) mam nadzieję ,że w bardzo licznym składzie. Specialne pozdrowienia dla moich dzielnych kompanów: Henryka Hóty,Szymona Humięckiego,Leonida , Monike Kminiak , Łukasza Jędrzejczaka oraz przemiłej Marcie z Irlandzkiego suportu.

osoby zainteresowane bb zapraszam do kontaktu na email: 1959radziu@wp.pl zapewniam świetny kontakt i moge wszsytko po kolei wytlumaczyc.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pesymista [81.210.113.*]
    I co z Twojej opowiastki wynika ???? dla mnie czyste naganianie i tyle ..................
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~waldek [78.8.120.*]
    Ja polecam zainwestowalem w bb 4 miasiace temu i pare dni temu dokonalem pierwszej wplaty
    wczoraj doszla wyplata na solidtrustpay:) czekałem 7 dni
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~damian880916 [31.182.119.*]
    Chcialbym sie pochwalic ze wypalcilem juz 15 krotnosc zainwestowanej kwoty w bannersbroker.

Jezeli ktos jest zainteresowany biznesem bannersbroker zapraszam do kontaktu oferuje pomoc i staly kontakt oraz pomagam przy wyborze strategii rowniez dla osob ktore traktuja ten biznes tylko inwestycyjnie. Jestem w bannersbroker od samego poczatku jak ten biznes wszedl do Polski i moge ci zdradzic co zrobic aby zarrabiac satysfakcjonujace cie pieniadze.
    PS 2 tg powstal nowy program podobny do BB i jestem jedna z nielicznych osob w Polsce kora moze go wytlumaczyc wiec zapraszam do kntaktu rowniez osoby ktore juz sa w bannersbroker:)
    mozna do mnie pisac na email damian880916@wp.pl
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~ff [87.204.189.*]
    kompletna bzdura . Dobra stopa zwrotu z inwestycji to 20 % w skali roku ! To ci powie każdy inwestor . Tutaj Panowie popełniają ogromny błąd wymieniając kosmiczne procenty co tym bardziej jest podejrzane z pozycji inwestora . Większość z nas inwestuje na GPW " forum giełda " wiele osób jest z wykształcenia ekonomistami , to co tu przedstawiacie to po prostu jakiś koszmar . Tylko kompletny laik mógłby uwierzyć w taki interes , co do oszustw to może poczytajcie sobie o Madoffie - był jednym z założycieli i przewodniczącym NASDAQ .
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~ff [87.204.189.*]
    idealnie do Was pasuje :

Mechanizm działania piramid finansowych polega na pozyskiwaniu przez ich założycieli jak największej liczby uczestników, którzy zachęceni obiecywanymi zyskami, wpłacają pieniądze organizatorom. Rzadko faktycznie świadczone są usługi finansowe. Założyciele namawiają zwykle ich uczestników do werbowania kolejnych osób. Z tego powodu piramidy finansowe są z góry skazane na upadek, bowiem system wymaga lawinowego dopływu nowych uczestników, a możliwości takie są z przyczyn oczywistych ograniczone. Hipotetyczna piramida, która wymagałaby zwerbowania przez każdego uczestnika sześciu kolejnych, już na dziesiątym jej poziomie musiałaby mieć liczbę uczestników większą o 60% od liczby mieszkańców Polski, a na trzynastym poziomie liczbę uczestników znacznie większą od liczby mieszkańców świata[1].

Struktura istnieje więc dopóty, dopóki suma wycofywanych przez uczestników pieniędzy jest niewielka w stosunku do napływających do systemu nowych środków. Zgodne z ustaleniami wypłaty środków pierwszym uczestnikom piramidy, usypiają czujność kolejnych, liczących na rzekomo łatwe, pewne i wysokie zyski. Im bardziej organizatorom udaje się wydłużyć okres nowych wpłat i im więcej ma ona poziomów, tym więcej uczestników jest poszkodowanych w chwili jej upadku – często tracą oni większość lub nawet całość powierzonych środków[1].

Klasyczne piramidy finansowe można poznać po tym, że otwarcie wskazują na to, że jedynym źródłem zysków uczestników są wpłaty od kolejnych osób. Mechanizm ich działania jest jednak często maskowany za pomocą pozornego oferowania inwestycji w określone aktywa (np. nieruchomości, metale szlachetne). Bardzo często zdarza się, że uczestnicy orientują się, że zostali oszukani dopiero wówczas, gdy organizator ma trudność w regulowaniu zobowiązań, lub wręcz wtedy, gdy piramida upada[1].

Piramidy finansowe w czystej postaci występują rzadko. Zwykle pojawiają się w krajach, w których instytucje finansowe są słabo rozwinięte, a wiedza społeczeństwa na temat finansów jest niska[3].

• Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~pesymista [79.191.150.*]
    BRAWO!!!!!!!!!! Nareszcie ktoś "z olejem w głowie" napisał tu coś sensownego w tym temacie - "wdeptując w glebę " tych naganiaczy )))))). Naganiacze - WON z tego portalu !!!!!!
    nie wrzucajcie wszsytko do jednego worka. To zę mozna zarobic naprawde duzy % zwrotu z inwestycji w bb to nie znaczy ze trzeba nazywac to piramida finansową. Aby miec takie zyski o jakich powiedzal Pan Damian trzeba wykonywac pewna prace, natomiast w BB tez jest mozliwosc zarabiania bez poleconych i to naprawde ciekawych pieniedzy. Bannerbrokers to Firma ktora zarabia na reklamach. Poczytajcie troche wiecej o tym zanim zaczniecie tak pisać. Ja sam przekonałem sie do BB ponad 3 miesiace temu i nie załuje choc na poczatku byle negatywnie nastawiony ze wzgledy na te jak zauwazylisce ogromne zyski. Ale zyski musza byc wieksze jak mamy do czynienia z z innowacyjnym projektem. To dopiero poczatek, BB sie caly czas rozwija.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~Adam [31.183.9.*]
    Zainwestowałem w czerwcu i realizuje zyski bez zaganiania nie mam ani jednej osoby poleconej.........