po pierwsze inwestujac w bb nikt ci nie da pewnosci 100%, wiec zaden inwestor nie zainwestuje milina 10 minlionow czy miliarda w bannersbroker. Po drugie w BB jest ograniczenie do 10 tys $ ze wzgledu na to ze bb tez zalezy aby mial jak najwiecej urzytkownikow dzieki czemu strona jest bardziej popularna i wiecej firm ktore chce umiescic swoje banery w intrenecie moze latwiej znalezc BB podobnie jak osoby posiadajace wlasne strony interenetowe ktore chca udstepnic miejsce na stroni e na banery w zamian za wynagrodzenie,
A odnosnie zarobkow na poziomie 13% rocznie to kolega naprawde slabo szuka bo chciazby jest klub inwestorow (zarejstrowac moze tylko czlonek) w ktorym inwestuje sie wieksze kwoty i zysk jest na poziomie 200% w ciagu roku (firma dziala juz 4 rok) a z najwiekszymi inwestorami dyskutuje sie o kolejnych iwnestycjach. Tam jest wszyko zabezpieczone i masz infrmacje jakie inwestycje sa w danej chwili poczynione np ktora konkretnie dzialka w dubaju, jaki biurowiec i wszystko jest udokumentowane- ja sam tam jeszcze nie zanwestowalem ze wzgledu ze nie mam takiej gotowki na inwestyje ale na pewno skorzystam.
Wracajac do BB to jestem juz prawie 3 mieisac narazie nie dokonywalem wyplat ze wzgledu na to ze ro rozkrecam jescze (dokonalem jednej wyplaty na probe i wszsytko ok) natomiast moj sponsor Pan Damian jest juz w BB od lutego tego roku i teraz wypalcil juz kilkukrotnosc wplaconych pieniedzy i caly czas regularnie dokonuje wyplat. Przypomne ze Bannersbroker dziala juz 2 lata a to jest dopiero poczatek
Jezlei ktos jest zainteresowany BB zapraszam na email: 1959radziu@wp.pl