Kurs nie leci na pysk bo na polskiej giełdzie mamy świetna koniunkturę! A fundy które kupują nic nie wiedzą, tylko uwierzyli w ten świetny plan restrukturyzacji, którego póki co nie ma! Ale będzie!
Być może większość z nich wisi na hakach, są zestresowani, żyją marzeniami i stąd takie bzdety piszą! Jeżeli kupię jutro lub za miesiąc po 25 zeta to jak ich marzenia się spełnią to i tak będę zarobiony na grubo! No ale nid dziwi że wiszą na hakach bo skoro logiki im brakuje....
Zlot wybitnych manipulantów…… cały cyrk w jednym miejscu …… wspaniale i cudownie buahahaha …. Pozdrawiam prawdziwych akcjonariuszy a Wam trole proponuje zieloną herbatkę , nie napinajcie się tak , zostawcie trochę energii na mecz Polaków z Maltą …..
Ja także jestem wstrząśnięty stanem umysłowym longów. Widać, że posiadanie akcji, na których nie zarabiają, mocno zaczyna wpływać na psychikę. Kółeczka działają odświeżająco, ma się też wtedy fundusze na ciągłe wakacje i rauty z miliarderami. Polecam!
Dnia 2025-03-31 o godz. 12:39 ~black944 napisał(a): > Dnia 2025-03-24 o godz. 14:33 ~Mikołaj napisał(a): > > > Ja się grzecznie pytam : Czemu to nie leci na pysk? > > --------- > > siedź dalej z nogą na nodze to się przekonasz już wkrótce . . . > --------------------------------------------------
Dnia 2025-03-24 o godz. 14:33 ~Mikołaj napisał(a): > Ja się grzecznie pytam : Czemu to nie leci na pysk? > > Czemu fundy i insajderzy dokupują? > > Chcą potracić swoje pieniądze? > > Ktoś to wytłumaczy? > > Co tu się ma wydarzyć? > > Co oni "wiedzą"?
Strzelają obok tarczy, jak większość tutaj. Długo będzie trwało, żeby ta upadła spółka miała 30 - 40.
Jedynie kółeczkami, małymi łyżeczkami, można tu teraz zarobić
Dnia 2025-03-24 o godz. 14:33 ~Mikołaj napisał(a): > Ja się grzecznie pytam : Czemu to nie leci na pysk? > > Czemu fundy i insajderzy dokupują? > > Chcą potracić swoje pieniądze? > > Ktoś to wytłumaczy? > > Co tu się ma wydarzyć? > > Co oni "wiedzą"?
A co to już znasz odpowiedz na swoje grzeczne pytanie?
O nic nie pytałem. Dyżurny błazen tego forum napisał że "TEMPI konfederatów". O ile Konfederacja nie jest w moim centrum zainteresowania, to już jak ktoś nie potrafi pisać po polsku, przestaje być wuarygodny w kwestii finansów.
Nadal nic się nie zmienia, można tu kręcić kółka i zgarniać kolejne bańki. Kupić po 13 zł, sprzedać po 17, lecieć na Bora-Bora, kupić kolejnego araba do stajni, ku uciesze koniuszego... To aż nudne, ale co poradzić :)))
Rośnie dokładnie tak jak przepowiadałem! RSI się nigdy nie myli.
No dobra, raz czy dwa napisałem, że spadnie, ale to mi się ręką omskła na klawiaturze. Poza tym chciałem zobaczyć minę Jo, gdy to przeczyta. Chyba nikt nie brał tego na poważnie. Jestem od początku największym fanem PKPC :)))