Od wielu miesiecy prognozowałam że w połowie stycznia zacznie się silna fala spadkowa która obniży do marca WiG20 do 1300 pkt. Dokładnie tak się stało. Dzisiaj mieliśmy panikę czyli wszystko wskazuje że lokalne dno jest bliskie. To niesamowite że od ponad roku z niezwykłą dokładnością przewidziałam wszystkie (powtarzam WSZYSTKIE) fale na Giełdzie. Od dzisiaj jestem Bardzo Mądra Karolina. Okazało się że jestem nie tylko najmądrzejsza w Europie ale i na Świecie...Napisałam również ze w marcu zacznie się pierwsza większa korekta wzrostowa Bessy która wyniesie WiG20 do lata na poziom nawet 2000pkt. Teraz możecie mieć nadzieję że się pierwszy raz skompromituję. Większość z was jest przekonanych że teraz spadki będą trwały w nieskończoność. Ale ja Bardzo Mądra Karolina podtrzymuję swoją prognozę. Jeszcze przez miesiąc będę mogła delektować się swoją Mądrością ale potem będę albo Genialna albo Skompromitowana.
Dnia 2009-02-17 o godz. 17:50 ~Karolina napisał(a):
> Jak myślicie? Skąd we mnie tyle Mądrości ?
Karolincia spotkamy sie na 1100pkt.i tam madrosci Tobie zabraknie
Karolina ,od wielu miesiecy prognozowałaś że w połowie stycznia zacznie się silna fala spadkowa która obniży do marca WiG20 do 1300 pkt. Dokładnie tak się stało. Dzisiaj mieliśmy panikę czyli wszystko wskazuje że lokalne dno jest bliskie. To niesamowite że od ponad roku z niezwykłą dokładnością przewidziałaś wszystkie (powtarzam WSZYSTKIE) fale na Giełdzie. Nie od dzisiaj jesteś Bardzo Mądra Karoliną. Okazało się że jesteś nie tylko najmądrzejsza w Europie ale i na Świecie...Napisałaś również ze w marcu zacznie się pierwsza większa korekta wzrostowa Bessy która wyniesie WiG20 do lata na poziom nawet 2000pkt. Teraz możemy mieć nadzieję że się pierwszy raz skompromitujesz. Większość z nas jest przekonanych że teraz spadki będą trwały w nieskończoność. Ale ty Bardzo Mądra Karolina podtrzymujesz swoją prognozę. Jeszcze przez miesiąc będziesz mogła delektować się swoją Mądrością ale potem będziesz albo Genialna albo Skompromitowana.
Karolino dlaczego Cie to tak pociąga, dokąd prowadzi ta droga czy po Twojej śmierci wszyscy Ci bliscy, będą widzieć co robiłaś, oglądać to jak z DVD, twoje ukryte lęki, twoja tożsamość, twoje zwierzęce "samogwałty" jak na talerzu przed oczami wszystkich, przygotuj się bo to będzie trudny expirience.
pijoku pamietasz jak jechales z ta ciucma ......jak cie opieprzalem .tylko ze ty teraz CALKOWICIE POPIERASZ I POWTARZASZ TO CO ONA NAPISALA ZERO WLASNYCH PRZEMYSLEN TYLKO CIUCMA I CIUCMA POZDRO
Widzisz Karolina . Narzekałaś na rząd , a tu SUKCES . Pawlak powiedział w TV że słaba złotówka jest baaardzo fajna dla firm szukających rynków zbytu . HURRA NIECH ŻYJE DOLLAR PO 5 I EURRO PO 10
karalona samochwała ja od dawna pisałem ze zwała bedzie i to jeszce wieksza niz dotychczas i ze kryzys potrwa przynajmniej do czerwca 2009!! wiec niejestes sama i niety jedna a kolejna fala spadkowa jeszce przed nami nietrzeba było byc geniuszem by to zobaczyc a ze akurat na tym forum 90% to bezmyslne leszce to juz tak tu jest
Dnia 2009-02-17 o godz. 17:33 ~Karolina napisał(a):
Teraz możecie mieć nadzieję
> że się pierwszy raz skompromituję. Większość z was jest
> przekonanych że teraz spadki będą trwały w nieskończoność.
> Ale ja Bardzo Mądra Karolina podtrzymuję swoją prognozę.
> Jeszcze przez miesiąc będę mogła delektować się swoją
> Mądrością ale potem będę albo Genialna albo
> Skompromitowana.
O nie! Po tych wszystkich trafnych analizach, w razie pomylki, nie mozesz zostac zdegradowana z Bardzo Madrej Karoliny do Skompromitowanej. Najsampierw bedziesz znowu tylko Madra Karolina i dopiero potem Zwykla Karolina i nastepnie dopiero Skompromitowana itd. az do Nieudacznej... Jak widac zdobyte tytuly pozwalaja na wieksza swobode... Natomiast przed awansowaniem na Genialna Karoline powinnas przedlozyc kolejna wspaniala analize aby moc pozniej awansowac na.. no wlasnie! Czy mozna byc az tak blyskotliwym umyslem aby 'Genialna' niedostatecznie okreslalo czyjas inteligencje i madrosc?
Droga Karolino,
Nie tylko Ty masz takie samo zdanie.
Jestem sobie Chodzik Księżycowy i wiem ,że tręd odwróci się w pierwszych dwóch tygodniach marca. Widzisz tam głowe z ramionami tak jak ja i to wszystko, a spadki zatrzymywały się na współczynnikach Fibonacciego. Po prostu masz pojęcie o giełdzie i tyle. Chłopa Ci jednak brakuje to fakt. Odpisz mam dla Ciebie dobrego kandydata na męża. Ciepły, dobry dla dzieci, będziesz zadowolona. Znajdziesz mnie na Trakcji
CK
Karolina to wrog komunizm Zabrala pieniadze Zabrala prace Zabrala mezczyznom jadra Pozamykala poslow za robienie kobietom wygody TO CALA MADROS KAROLINY
Już rok temu w listopadzie napisałam że WiG20 musi spaść poniżej 1800 i że spadki przekroczą 60% czyli poniżej 1600pkt. O 1300 pisałam pierwszy raz w ostatnie lato. Musisz zaakceptować że jestem Najmądrzejsza. To chyba Ciebie nie obraża?
To link do mojej prognozy z 4 września 2008 r.
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1283930&strona=1
Teraz możecie mówić że jestem oszustką.
Oszustką jesteś bo podszywasz się pode mnie. Z drugiej strony przytoczyłaś prawdziwą wypowiedź świadczącą o moim manipulowaniu faktami. Czuję się skompromitowana.
Karolina lepiej żeby się okazało że jesteś genijalna. Ja przewidując, że wszyscy za twoją namową rzucą się na akcje już niedługo i nie zdąże zapakowałem sie na maksa. Zastawiony dom pod kredyt, dzieła sztuki i monety u żyda. Od jutra chcę prz szklaneczce liczyć zyski!!!
Mam miliony zbędnych komórek do zabicia. Nie myślę, nie katuję się nad AT, DT itp. Po prostu za twoją najmądrzejszą radą czekałem w stresie z pełnym portwelem aż do dzisiaj.