niegłupi pomysł - przy tej kapitaliacji spółki nie jest to wyczyn i możnaby na tym przyjemnie i pewnie zarobić; germany12, wyszedłeś z inicjatywą, czy mógłbyś pierwszy odkryć karty? :)
20 tys. sztuk - też mi się nie spieszy, żeby oddawać niżej niż po 15 zł, a najchętniej - nie chcę być pazerny - ale przetrzymałbym część walora bliżej 17 zł; to jest zbyt wartościowa spółka, żeby się teraz spieszyć ze sprzedażą
to skoro od czasu do czasu coś napiszę na temat polnej, to i ja dorzucę swoje 1800 szt., ale też zamierzam zwiększyć zaangażowanie w okolicach 9 i poniżej.
20 k = 20 000 szt..............ale dzieki za inną interpretację...zresztą juz więcej, bo cały czas coś ciułam po kilka setek/tys dzieńnie...mam miesiąc prawie czasu
pozdrawiam
c
wolałem dopytać, bo to jednak spora różnica, a jak mielibyśmy kombinować jednak jakieś zagranie "spółdzielcze" na wypadek wysknerzonej ceny wezwania, to większa nasza siła:)
Opolska firma zapowiada, że będzie powtarzała wyniki finansowe z trzeciego i czwartego kwartału 2008 r. To oznacza, że bieżący rok może być wyjątkowo udany
Remak, wykonujący prace montażowe na rzecz energetyki, wypracował w ub.r. 4,7 mln zł zysku netto przy ponad 170 mln zł sprzedaży. Dla porównania: w 2007 r. spółka miała stratę netto wynoszącą 2,8 mln zł, a jej obroty zamknęły się kwotą 224 mln zł. Szczególnie udany był czwarty kwartał. Remak pokazał za ten okres zysk netto przekraczający 5 mln zł. Tym samym potwierdziły się informacje „Parkietu” o dobrych rezultatach spółki.
czy możecie sprawdzić ile zleceń stoi na S po 25 zł. i ile tego papierka jest? Tak każdy tu pisze, że wystawi, więc chciałbym się dowiedzieć! Pozdrawiam
Dzięki bardzo. Może z czasem przybędzie więcej! W sumie można by się już spodziewać, jakiego większego zainteresowania papierkiem! A tu ciągle cisza i zbieranko!
Mam wątpliwości co do tego zbiranka, pytanie kto miałby oddawać na tych poziomach?
Jesli już to puszczają nerwy jakiemuś małolatowi jak widzi immo czy izolację i puści 100szt. a tak gruby wymienia sie między sobą zaniżając kurs i od czasu do czasu robi wyskok aby leszczyna się zleciała i tak od nowa.
dokładnie, miło się patrzy jak mieli się tyle papiera na stabilnym poziomie - nie ma zwały, to jest już dobrze,
a tak nawiasem - raport raportem , wezwanie wezwaniem, "złota" Polna bez tych cudeniek i tak jest mocno niedowartościowana i da sowicie zarobić prędzej, czy później; z panem J. lub bez niego
dokładnie! Mam przeczucie, że coraz częściej będziemy świadkami takich "podjazdówek"? Trochę podgonią i znowu cofanko! Zwłaszcza, że sytuacja zewnętrzna daję okazję do takich zagrywek!