Od dwóch miesięcy czekam aż kurs wróci za 10zł. Forumowicze zapewniali i nawet proponowali zakłady, że kurs wróci na 10zł ponad miesiąc temu. Od tamtego czasu kurs utrzymuje się pomiędzy 8zł a 9zł. Czuję się oszukany. Czy forumowicze, którzy zapewniali mnie, że JRH to dobra inwestycje na przyszłość mogą wytłumaczyć dlaczego kurs ciągle znajduje się poniżej 10zł, które przewidywali? Z góry dziękuję.
Przepraszam ale ja nikogo nie obrażałem. Dlaczego nazywasz mnie osłem? Wchodzisz na forum tylko po to żeby wyzywać przypadkowe osoby? Widać jaka tutaj panuje kultura. Akcjonariusze JRH proszę państwa, oczytani i poważni ludzie.
Polecam lek na nerwy Positivum. Przyda ci się, bo kipisz ze złości. Może jak przestaniesz łamać regulamin forum Bankiera to przestaną usuwać twoje posty.
Dnia 2023-05-23 o godz. 19:31 ~Adaś napisał(a): > Polecam lek na nerwy Positivum. Przyda ci się, bo kipisz ze złości. Może jak przestaniesz łamać regulamin forum Bankiera to przestaną usuwać twoje posty.
Kogo to obchodzi, podobnie jak ty i twoje syzyfowe prace :)
No jak to możliwe? Przecież obiecywali 10zł. Dlaczego zachęcają ludzi do kupna akcji JRH a kurs jeszcze nie wrócił na 10zł? Już kolejny miesiąc mija. Co się dzieje?
Jeśli jest skup własny akcji, to chciałbyś to kupić samemu jak najdrożej, czy jak najtaniej?
A jeśli później chciałbyś sprzedać w celu podniesienia kapitału spółki - to jak najtaniej, czy jak najdrożej?
Różnica to właśnie zasilenie kapitału podstawowego (zakładowego) spółki…
Pół roku temu to jakby babcia i dziadek mieli oboje wąsy to by im kolorową torbę Marika zniszczyła i zostałby ułaskawiona…
Dziś jest dziś - komunikatów aktualnych czytać nie umie aaa…
A u nas w Krużewnikach umiejo!!!
A granaty ma???
I nic sensownego do powiedzenia??
Halo? OZE? Odpowiedz dlaczego nie ma jeszcze 10zł, które obiecywałeś prawie pięć miesięcy temu. Mówiłem, że będą spadki kursu a Ty namawiałeś mnie na zakup i proponowałem zakłady. Przyjąłem Twój zakład ale nic od tamtej pory od ciebie nie słyszałem.
On dalej wierzy w to co OZE mówił pół roku temu. Nie wiem co oni mają w głowie. Mówiłem, że następny przystanek na 6zł kiedy było osiem to oni, że będzie powrót na 10zł i co? Niedługo 5zł koledzy. Przypomnę się.
No. Tak jak miał być delisting asi.
https://www.knf.gov.pl/komunikacja/komunikaty?articleId=83595&p_id=18
Komisja ma chyba dość emaili, które wysyłasz o 5 rano wstając do orki skoro wypowiedziała się jasno, nawet przed nowelizacją ustawy… :)
Uważać na OZE naganiacza. Pół roku temu obiecywał powrót na 10zł. Produkuje się tutaj od trzech lat, od czasów pompy na Columbusie. Przyjaciele królika mają jeszcze dużo akcji do sprzedania. Kupowali po 50gr albo obejmowali za darmo. Będą je sprzedawać jeszcze przez parę lat. Ostrożnie.
Co się stało? Zamiast 10zł mamy zawieszenie notowań. Co teraz? Najpierw zawieszenie wielu spółek powiązanych z Januarym, teraz jego główny fundusz. GPW pozbywa się spekulantów. Można zapomnieć o rynku głównym po takim skandalu. Komunikat jest jasny - GPW nie pozwoli sobie zaśmiecać rynku głównego wydmuszkami spekulantów. Szkoda tylko drobnych akcjonariuszy, którzy dali się nabrać na ten cyrk.
Dnia 2023-09-28 o godz. 22:15 ~Adaś napisał(a): > Co się stało? Zamiast 10zł mamy zawieszenie notowań. Co teraz? Najpierw zawieszenie wielu spółek powiązanych z Januarym, teraz jego główny fundusz. GPW pozbywa się spekulantów. Można zapomnieć o rynku głównym po takim skandalu. Komunikat jest jasny - GPW nie pozwoli sobie zaśmiecać rynku głównego wydmuszkami spekulantów. Szkoda tylko drobnych akcjonariuszy, którzy dali się nabrać na ten cyrk.
TERAZ SIE NIE DZIWIĘ ZE JEDNI ZARABIAJA DUZĄ KASE NA GIEŁDZIE A TAKIE CKM JAK TEN POWYZSZY WPIS SA DOSTARCZYCIELAMI KAPITALU.DZIECKO NAWET NIE WIE ZE TO SEJM UCHWALIL TAKA USTAWĘ , POZNIEJ JĄ POPRAWIAJAC LECZ JUZ PO POPRAWKACH SENATU NIE ZDAZYL NA KONIEC KADENCJI TO PRZEFORSOWAC.ADASIU WIDZE ZE NIE NADAJESZ SIE DO INWESTYCJI NA GPW
Misiu, jak odwieszą ekspresowo to co powiesz? Że akurat nie masz czasu bo łopata wzywa? Nie. Powiesz, że to bez znaczenia. Ale w brzuszek będzie gniotło.
OZE dlaczego od kilku tygodni naganiasz na spadki skoro od czterech lat naganiałeś na zakup akcji, obiecywałeś 10zł i wyzywałeś ludzi, którzy byli sceptyczni? Coś ci się przekręciło w głowie, czy po prostu straciłeś nadzieję, że odzyskasz pieniądze?
OZE codziennie znajduje czas na trollowanie ale dalej nie udzielił odpowiedzi dlaczego przez cztery lata naganiał ludzi na zakup akcji. Gdzie jest dziesięć złotych, które obiecywał w maju?
OZE gdzie moje 10zł, oszuście? Cztery lata naganiałeś ludzi na zakup. Ostrzegałem, że po odwieszeniu wracamy do spadków. Cel dwa złote. Tam dopiero będzie kiszonka przez kilka lat.
Dnia 2023-12-19 o godz. 10:58 ~Adaś napisał(a): > OZE gdzie moje 10zł, oszuście? Cztery lata naganiałeś ludzi na zakup. Ostrzegałem, że po odwieszeniu wracamy do spadków. Cel dwa złote. Tam dopiero będzie kiszonka przez kilka lat.
ADASIU WIESZ CO TO JEST OPTYMALIZACJA PODATKOWA, TO SA OSTATNIE DNI WIEC GDY PLANKTON WIDZI ZE JANUARY POZWALA NA TAKIE HARCE WIEC MAJA OKAZJE BY ZA 2023 ZAPLACIC MNIEJ PODATKU WIEC TO CZYNIĄ.ZOBACZYMY KOMU SZYBKO PUSZCZA ZAWORY I ZACZNIE ZBIERAC.OBSTAWIAM ZE BARDZO SZYBKO BEDA GORNE WIDELKI.CZEKAM CIERPLIWIE BO WIEM CO MAM W PORTFELU
Przypomnienie dla niedowiarków. Mówiłem, że zejdziemy na 6zł kiedy byliśmy na 8zł a pijaczek77 pisał, że będzie powrót na 10zł. Kolejny przystanek na 4zł a docelowo 2zł. Przypomnę się i każdy sobie będzie mógł zweryfikować kto miał rację.