Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,44 zł , zmiana od tamtej pory: 5,51%

Re: Jak to możliwe?

Dnia 2023-12-19 o godz. 10:58 ~Adaś napisał(a):
> OZE gdzie moje 10zł, oszuście? Cztery lata naganiałeś ludzi na zakup. Ostrzegałem, że po odwieszeniu wracamy do spadków. Cel dwa złote. Tam dopiero będzie kiszonka przez kilka lat.

ADASIU WIESZ CO TO JEST OPTYMALIZACJA PODATKOWA, TO SA OSTATNIE DNI WIEC GDY PLANKTON WIDZI ZE JANUARY POZWALA NA TAKIE HARCE WIEC MAJA OKAZJE BY ZA 2023 ZAPLACIC MNIEJ PODATKU WIEC TO CZYNIĄ.ZOBACZYMY KOMU SZYBKO PUSZCZA ZAWORY I ZACZNIE ZBIERAC.OBSTAWIAM ZE BARDZO SZYBKO BEDA GORNE WIDELKI.CZEKAM CIERPLIWIE BO WIEM CO MAM W PORTFELU

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JRH 0,35% 5,74 2025-09-23 17:00:00
2025-08-29
Skup akcji własnych
2025-08-22
Skup akcji własnych
2025-08-14
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać