2019-11-08

Pożyczka przez Internet na konto - zalety pożyczki online na konto

Pożyczka online na konto to szybki i wygodny sposób na “zastrzyk”gotówki. To wybawienie dla osób, które mają problem z płynnością finansową lub chcą spełnić swoje marzenia.

2019-10-01

Jak obliczyć, sprawdzić i zwiększyć zdolność kredytową?

Jak można sprawdzić, ile wynosi własna zdolność kredytowa? Czy trzeba z tym zagadnieniem udać się do banku? Odpowiadamy na te i inne pytania.

2019-09-12

Kredyt na dowód - kredyty na dowód bez zaświadczeń o dochodach

Kredyt na dowód znacznie ułatwia wnioskowanie o dodatkowe pieniądze w ramach oferty kredytów gotówkowych w banku i pożyczek w firmach pożyczkowych. Jak sama nazwa wskazuje, w oddziale banku wystarczy dowód do otrzymania kredytu gotówkowego.

Jak zrobić biznes plan pod dotację unijną?

Obecnie możemy korzystać z szeregu najróżniejszych projektów unijnych, w ramach których oferowane nam są również dotacje, chociażby na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej. Aby jednak skorzystać z takiej szansy, musimy spełnić mnóstwo wymogów, przechodząc przez cały długi proces rekrutacyjny

Kredyt obrotowy dla firm - co to jest? Jak pozyskać?

Nie zawsze posiadamy wystarczające środki na to, aby opłacić wszystkie bieżące zobowiązania przedsiębiorstwa. Co zrobić w takiej sytuacji? Rozwiązań problemu jest co najmniej kilka, ale kredyt obrotowy może okazać się najlepszym z nich

Kredyt gotówkowy 50 tys. na 10 lat

Jest to już dość duża kwota, dlatego przed zaciągnięciem takiego kredytu, warto zastanowić się, czy na pewno jesteśmy w stanie go spłacić. Kto właściwie ma szanse na otrzymanie tak wysokiego kredytu?

Dofinansowanie na rozpoczęcie działalności gospodarczej

Własna działalność gospodarcza wydaje się być świetnym rozwiązaniem, ale często martwimy się o brak odpowiednich środków finansowych. Dlatego też, warto zainteresować się wsparciem, jakim jest dofinansowanie dla firm z Unii Europejskiej lub z Urzędu Pracy