Forum Giełda +Dodaj wątek

Zmniejszenie udziałów o 0,72% - Tragedia ! ?

Vap wysypało ponad 1,823 szt. zainkasowali 219 tyś zł.
Faktycznie na waciki-)))

Jak spojrzy się na komunikat - Negatywna informacja !

Ale czy dla inwestorów to info jest, aż tak fatalne ?!

220 tyś w momencie jak spółka jest po szeregu wielomilionowych przejęć i inwestycji?!

To nie jest zalew milionów akcji, tylko 1,8mln.(kontrola dalej w VAP VIDEO)

A propos emisji - każda emisja przyniosła założony cel !!!

Zauważcie, że wszystkie emisje były na przejęcia spółek LTV - 100% VAP przejęła akcje wypłacając ok 4mln, MEDIA EXPERTsp z o.o.-100% , MAGMA FILM- 100%
kupno sprzętu spec. za ok 1mln od 4planet media.

LTV - PRZEJĘŁA zagraniczną produkcję od Magmy.
EURODENTAL - ZAINWEST 1MLN zł w produkcję pelnometraż. filmu animow.

Platige następna umowa koprodukcyjna- zainwest 4,50mln (w formie prac, amortyzacji sprzętu)

I to nie koniec umów koprodukcyjnych - myślę , że na deser będzie AS z rękawa !
Spodziewajmy się między czasie inwestora(może)

Zauważcie, że przejęcia spółek zwiększają POTĘżNIE zyski.(byli koproducenci).
Myślę, że po pokazie filmu pilotażowego 18.06.2010 i mega - pozytywnych recenzjach , matematyka podpowiedziała, że taniej kupić spółkę i niż oddać 40-50% zysków.

Obecnie czytam to tak Zbudowałem dom, zbudowałem firmę o większościowym udziale w rynku Polskim, mocno konkurencyjną dla rynków światowyc, mogę wypłacić sobie NAGROGĘ (WACIKI-)) !

A czy sypnięcie ma głębszą myśl zawartą, przekonamy się.
W krótkim terminie może huśtać
W średnim widzę tylko jeden kierunek - PÓŁNoc

GOA na NGS też się wysypało raz po 5gr , potem po 8gr - rynek wyśmiał decyzję zarządu GOA.

Jeszcze raz wklejam raport - koniecznie przeczytajcie !
Proszę o dyskusję .
http://www.virtualvision.tv/dokumenty/RAPORT-POLROCZNY-VIRTUAL-VISION-SA-2010.pdf
To jest moje zdanie poparte raportami - i nie jest to rekomendacja kupuj - sprzedaj !

PZDR poważnych inwestorów

EP

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.