zwracam sie do wszystkich z prosba o interpretacje zmiany sposobu uzytkowania.otoz kupilam lokal45 m2.wczesniej tam był sklep spozywczy i sprzedawano tam nawet chleb.natomiast ja chce tam otworzy mala gastronomie,pizza z pieca i kebab i tp.wszystko na jednorazowych naczyniach.jedynym problemem jest to ze jedni mowia ze nie musze zmieniac sposobu uzytkowania lokalu a drudzy ze trzeba.lokal nie zmienia przeznaczenia,nie chce nic w nim zmieniac bedzie taki sam.sprawdzałam w prawie budowlanym i sklep spozywczy nie rózni sie niczym od gastronomii.a Pani w sanepidzie(budowlaniec)stwierdza ze i tak musze zrobiczm iane sposobu uzytkowania.w starostwie pani od spraw budowlanych powiedziała ze nie musze.Boze jakie to jest ciezkie.jacy oni sa okrutni nawet nie potrafia doradzic .nie wiem co mam robic.
drugi watek odnosnie wysokosci lokalu.jedni mowia ze 2,70 drudzy ze 3.00m a pani budowlaniec powiedziała mi ze 2,50.KATASTROFA.!!!!
BARDZO PROSZE WAS ODPOWIEDZCIE MI NA MOJE PYTANIA.Z GORY DZIEKUJE.