Nosiłam się z zamiarem zgłoszenia sprawy Agtesa do Prokuratury już tak pod koniec czerwca. Nie zrobiłam tego jednak bo spółka podała nowy termin publikacji raportu za 2014 rok. Chociaż podejrzewałam, że spółka nie zamierza opublikować tego raportu to postanowiłam poczekać ale teraz jednak wiem, że to była i nadal jest gra na zwłokę. Jaka by nie była sytuacja w spółce to co wynika z komunikatów spółki pokazuje, że jest źle, tak nie powinna funkcjonować spółka publiczna. Jeśli jest tak jak podejrzewam to następuje albo już nastąpiło wyprowadzenie majątku ze spółki. Jeśli jest tak jak myślą inni, że szykuje się jakieś przejęcie spółki to sposób tego przejęcia jest niedopuszczalny i też moim zdaniem również kwalifikuje się do zgłoszenia do Prokuratury.
Zamierzam napisać i jak najszybciej wysłać to zawiadomienie do Prokuratury. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia i podejrzenia odnośnie tego co się w spółce dzieje, o których mogłabym napisać w tym zawiadomieniu to proszę napiszcie o nich. Ale może nie na forum tylko na maila.
Mój mail to: magk@onet.eu