W środę dokupie akcji. Rozumiesz to? Dokupie akcji pbg. I teraz najlepsze ... Mam nadzieję że uda mi się dokupic w środę akcji pbg. Rozumiesz? Przeczytaj bardzo powoli uchwałę tylko 6 punkt o likwidacji. O tym że do czasu wygaszenia będzie miała przydomek w likwidacji czyli dalej działa i jedno magiczne zdanie że rozliczenia będą w kolejnych latach ...hihi jak z kolejnych lat? Kumasz? I punkt uchwały przeczytaj ile osób głosowało z Wiśniewska ...podpowiem zero. A ile na nowo wybranych likwidatorów. Później przeczytaj kto ile miał akcji i dlaczego nikt z nich nie sprzedał akcji a kolejna rzecz która zrób to spróbuj sprzedaj akcje albo spróbuj kupić akcje w środę to da ci do myślenia..gwarantuje że sprzedasz w sekundę ale już ich nie odkupisz. Zrób małe doświadczenie małym pakietem kontrolnym dla zabawy. To da ci dużo do myślenia..KOLEJNE LATA NOWY RZAD NOWA KASA Z UNI NOWE WYZWANIA . Odbudowa Ukrainy. Obiecuję że w środę dokupie akcji . Jak się uda. Pozdrawiam. Oczywiście mogę się mylić ja zawsze się mylę. Buhahaha