Coś nam Zarząd zamikł. Nawet Pan Przemek, który swego czasu dzielnie udzielał się na tym forum ( mam nadzieję, że nie tylko ze względu na fakt, iż dołączył do grona akcjonariuszy, nabywając - niestety w niezbyt szczęśliwym dla kursu momencie - akcje spółki ) też jakby odpuścił. Pani Prezes z kolei w sąsiednim - utworzonym przez siebie wątku - apelowała, cyt.: "Panowie, przytoczyłam czyny a byłoby miło gdybyście kurs trochę poprawili". No więc Szanowna Pani Prezes, "Panowie" ( a może i Panie ) kurs trochę poprawili, tak że powinno się Pani na duchu też milej zrobić. Nam akcjonariuszom natomiast, byłoby miło, gdyby spółka uchyliła rąbka tajemnicy i w sposób klarowny przedstawiła informacje na temat projektów inwestycyjnych, w jakie w ostatnim czasie zaangażowała środki, zwłaszcza te pochodzące z dotacji w wys. ponad 8 mln PLN dla spółki zależnej Microbiolab ( 30 strat-upów internetowych - to trochę lakoniczna informacja ). Chcielibyśmy też dowiedzieć się, jakie plany rozwoju spółka przewiduje dla swoich spółek zależnych Microbiolab i Green Assets Inwestycje, w szczególności chodzi tu o ewentualne terminy ich upublicznenia i wprowadzenia na new connect ( czy terminy ich debiutów w II-III kwartale br. są realne? ). Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, iż nie wszystkie wspomniane wyżej informacje kwalifikują się do przekazywania akcjonariuszom poprzez forum bankiera, więc może mogłyby się znależć z najbliższym raporcie kwartalnym? Byłoby nam - jak już wspomniałem - "miło".
Pozdrawiam.