Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: 254,37%

Zaprośmy zarząd na czat

Na jakiej podstawie mają wylecieć z giełdy bo Ty tak chcesz. Komunikują raporty w terminie , spłacają należności , nie generują strat z działalności a jedyny twój zarzut to że kurs nie rośnie bo zarząd nie dba o kurs.
Faktem jest że kurs zachowuje się dziwnie bo wg.mnie powinien być w innym miejscu ale to też zależy od inwestorów a ci jak widać nie są zainteresowani by był wyżej bo sprzedają nawet poniżej wartości księgowej.
Nie ma tu mocnego inwestora zewnętrznego więc na razie obroty niskie i jest jak jest. Myślałem że uda się przejść na rynek główny ale kapitalizacja była i jest za niska więc myślę że część podaży jest również z tym związana.
Zarząd nie wyklucza że w przyszłości wróci do tematu ale kiedy to będzie to nikt nie wie ale pewnym jest że kapitalizacja musi do tego czasu musi osiągnąć odpowiednią wartość.
Może być też tak że komuś nie na rękę jest by pojawił się mocniejszy konkurent i może próbuje go zdusić a może nawet przejąć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EXCELLENC 4,02% 0,47 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.