oj dziwne te ostatnie sesje na spółce, której wielu z nas zaufało inwestując często niemałe pieniądze. Sam mam średnią na poziomie 245 zł i aktualnie ponownie zaliczam czerwień w portfelu. Oczywiście bierze mnie czasem frustracją, że nawet inwestując w bankruta JSW w okolicach stycznia, byłbym jakieś 50% do przodu. Powód spadków? Zupełnie nie znany, chyba że bierze się na poważnie spekulacje na temat opóźnienia trzeciego DLC do Wiedźmina 3, który nie został nadal zapowiedziany. Rozumiecie ten absurd? Opóźnienie łapie coś, co jeszcze oficjalnie nie istnieje :) Czy wyniki będą jutro kiepskie? Nie sądzę, a skąd ta pewność? Bo analizuje dzień po dniu sprzedaż Wiedzmina 3 oraz Cyberpunka 2077 i wiem, że to jest samonapędzająca się machina. Nowe projekty finansowane są przez "stare" gry. CD Projekt zgarnia z rynku najlepszych i wierzę, że Wiedzmin 4 wyznaczy nowe standardy. Wg. mnie ważniejsze od wyników będzie piątkowy czat inwestorski na którym padnie wiele mam nadzieje odpowiedzi. Zachęcam do zadawania pytań w strefie inwestorów. Liczę na to, że po piątkowej sesji wrócimy powyżej 240 zł, bo dla techników ważna jest tygodniowa świeca.