Forum Ubezpieczenia i emerytury

ZAPLANUJ SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ

Witam wszystkich których temat przyszłości finansowej nie jest obojętny. Nie ukrywam ze jestem doradcą w tym zakresie jednak mam pełne przekonanie że to co robię ma na celu pomóc w zaplanowaniu przyszłości finansowej klientów oraz ich bliskich. To co najbardziej mnie przekonuje do firmy dla której pracuje jest fakt że nie sprzedajmey gotowych produktów. Nasze ambicje są zupełnie inne dlatego też proponujemy bezpłatne spotkania na których może omówić potrzeby, cele jakie ktoś chce osiągnąć, następnie na podstawie Analizy finansowej sporządzamy ściśle dopasowane rozwiązania i przedstawiamy je na kolejnym spotkaniu. Można wtedy przestudiować rozwiania i wybrać lub odrzucić proponowane warianty. Klient nawet jeśli sie nie zdecyduje to pozostaje z cenną wiedzą. Dlatego też namawiam wszystkich do skorzystania z mozliwości odbycia takie spotkania ponieważ tylko w ten sposób będziemy mieli wiedzę i świadomość że nawet małymi ale regularnymi kroczkami możemy rozwiązać naszą przyszłość ZUS napewno tego dla nas nie zrobi. Pracuję na terenie Warszawy i okolic jeżeli mieliby Państwo ochotę skorystać z takiego spotkania proszę o kontakt Tomasz Antonowcz kom. 728 842 677 Warszawa ulica Nowogrodzka 68. Jeśli nie jest zainteresowana/y prześlij udostępnij wiadomość swoim znajomym