Witajcie,
jestem akcjonariuszem spółek na których są Słoneczne Inwestycje i wychodzę na tym całkiem nieźle, oczywiście jeśli myślę i kupuję w momencie w którym najbardziej ograniczam ryzyko strat. Czyli ostatnio Platynowe Inwestycje po odcięciu PP, a wcześniej po pokazaniu się Słonecznych na Drągowskim, Tilii i kolejno Hetanie. Wszędzie zarobiłem, nie będąc zbyt pazernym. Czasem grałem też na podbitkach. Uwaga mam też akcje Innocoma i uważam, że na nim się zarobi, a właściwie to już zarabiam wirtualnie bo kupiłem po pojawieniu się Slonecznych, ale obecnie jeszcze 1,5 tyg jest zawieszony papier.
Obecnie interesuje się emisją akcji po 1 gr w ramach prawa poboru, podoba mi się ta opcja bo to pozwoli na sporą spekulację, a spółka sama w sobie ma szansę na nadwyżkę finansową.
-proszę zwrócić uwagę jaka była jazda w górę po odcięciu PP na Platynowych Inwestycjach
-zapisy na Platynowych Inwestycjach według mnie wyszło ponad przeciętnie to oznacza, że niewiele osób dostało tanie akcje
-zysk z akcji przed emisją, po odcięciu i po zapisach
Czekam na zapisy dodatkowe, tylko nie śmiejcie się ze mnie bo rozliczymy się pod koniec lutego kto miał rację.
Redukcja może być spora bo większość będą chciały pozyskać słoneczne aby sprzedać według mojego scenariuszu i nie dać nikomu przejąć spółki.
Pozdrawiam
Inwestor z Przemyśla