Więcej mozna zarobić kupując na dłuższy okres ale w odpowiednich cenach. Znów mamy promocję zamiast narzekać czy nie lepiej zwiększyć stan posiadania?
Lepiej moze miec jak ja pakiet w dobrej cenie j sie nie przejmować wahaniani kursu?
Mogl byc ten 4Q dużo dużo lepszy z rekordowym wynikiem wtedy byśmy mieli kurs dwucyfrowy tak sie jednak nie stalo. Ale mogło sie stać wtedy wszyscy byśmy świętowali. Kolejne raporty pokażą jak spółka radzi sobie z kosztami.
Ale nadal prawdziwe pozostają założenia odnośnie URSA oraz rekordowy umów.
Wydawać by sie mogło ze ci którzy kupili po 7 zl stracili. Mogli zyskać wiecej kupując taniej. Każdy mogl. Ale czy naprawde stracą. Wydaje mi sie ze nie bo ta spółka ma szanse na olbrzymi sukces a 7 zl to promocja 5 tym bardziej.
Wchodząc do MSM musicie sobie odpowiedzieć na pytanie czy spekulujecie czy inwestujecie.
Gdyby wszyscy się mądrze zachowali kupili akcje i poczekali to nie byłoby takich emocji
Ja nie muszę spekulować mam swój pakiet i poczekam.
Zwróćcie uwagę że Pani EL nie sprzedała kolejnej części pakietu. Spółka nie upada tylko musi poprawić zysk.
Akcji jest naprawde niedużo. To że ktos sprzedal po 7 super zrobil dobry interes pewnie teraz kombinuje jak odkupić wszystko po 5. Beda possc ze spółka zła ze za duzo na wynagrodzenia. Jak im sprzedacie po 5 akcje kupione po 7 to będą zadowoleni.