Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,18 zł , zmiana od tamtej pory: -11,20%

Zamiast narzekać

Więcej mozna zarobić kupując na dłuższy okres ale w odpowiednich cenach. Znów mamy promocję zamiast narzekać czy nie lepiej zwiększyć stan posiadania?

Lepiej moze miec jak ja pakiet w dobrej cenie j sie nie przejmować wahaniani kursu?

Mogl byc ten 4Q dużo dużo lepszy z rekordowym wynikiem wtedy byśmy mieli kurs dwucyfrowy tak sie jednak nie stalo. Ale mogło sie stać wtedy wszyscy byśmy świętowali. Kolejne raporty pokażą jak spółka radzi sobie z kosztami.

Ale nadal prawdziwe pozostają założenia odnośnie URSA oraz rekordowy umów.

Wydawać by sie mogło ze ci którzy kupili po 7 zl stracili. Mogli zyskać wiecej kupując taniej. Każdy mogl. Ale czy naprawde stracą. Wydaje mi sie ze nie bo ta spółka ma szanse na olbrzymi sukces a 7 zl to promocja 5 tym bardziej.

Wchodząc do MSM musicie sobie odpowiedzieć na pytanie czy spekulujecie czy inwestujecie.

Gdyby wszyscy się mądrze zachowali kupili akcje i poczekali to nie byłoby takich emocji

Ja nie muszę spekulować mam swój pakiet i poczekam.

Zwróćcie uwagę że Pani EL nie sprzedała kolejnej części pakietu. Spółka nie upada tylko musi poprawić zysk.

Akcji jest naprawde niedużo. To że ktos sprzedal po 7 super zrobil dobry interes pewnie teraz kombinuje jak odkupić wszystko po 5. Beda possc ze spółka zła ze za duzo na wynagrodzenia. Jak im sprzedacie po 5 akcje kupione po 7 to będą zadowoleni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSM -0,42% 4,74 2026-03-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.