Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,70 zł , zmiana od tamtej pory: -83,19%

załoga Carbona

przejrzałem załogę Carbon Studio i wygląda to dobrze, bo w ostatnich kilku miesiącach powiększyli skład o programistów i level designerów z dobrym backgroundem z niegłupich spółek (jak PCF, F51). Myślę, że to dobrze rokuje na przyszłe projekty i na jakość gier/dodatków, które mają powstać.
Jedynym elementem który wg mnie kuleje obecnie to marketing, a w zasadzie jego brak. Tzn wiem że wypowiadali się kiedyś, że niby stosują reklamy targetowane i może na krótką metę to dobra strategia, ale jeśli chodzi ogólnie to budowanie świadomości marki to imo nie wychodzi to teraz najlepiej, co najlepiej pokazuje obecność w social mediach jak Instagram, gdzie posty wpadają rzadko, a jak już wpadną i ma się polubie np. Carbon Studio, Iron VR oraz WH Tempestfall to nagle na wallu dostaję wszystkie trzy na raz, tak jakby ktoś przypomniał sobie, że musiał wrzucić jakiś content, więc machnął hurtem.
No ale nie wszystko na raz, na razie niech poprawią problemy techniczne z Warhammerem, przygotują wersję pod Questa oraz coop dla Wizards DT i mam nadzieję, że wtedy przyjrzą się kwestii marketingu, co będzie jak znalazł na lata 2022-2023 gdzie pojawi się sporo nowych headseatów oraz urządzeń.
Pozdro i z fartem, myślę że do końca roku zobaczymy cenę akcji w okolicach 70, a w 2023 będzie widać się z 3 cyframi!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CARBONSTU -3,23% 6,00 2025-10-14 10:13:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.