wcale nie współczuje wszystkim dupkom ktorzy tak sie użalają na kursem, że zostali w ciemnej dupie. czego wy chcecie? przecież to giełda raz się zarabia raz traci. po co te głupie jęczenia, że sprzedają ci co kupowali po 1zł. A gdzie wy wszyscy byliście jak spółka ogłosiła uchwały o emisji, czemu nie zgłosiliście się do Spółki że chcecie po 1 zł.? Przecież tej emisji nie ma jeszcze w obrocie, mało tego, nie została jeszcze zarejestrowanej przez sąd, więc do notowania jeszcze ho ho albo i jeszcze dalej. Jaj nie macie czy co? !!Głupie pytanie pewno że nie macie. A szulernia jak nazwał ją "wszechwiedzący"gerg a ja nazywam zaradnymi inwestorami mają was wszystkich w głebokim poważaniu... wezcie się w garść ofiary losu. trzeba kupowac i sprzedwac a nie trzymać i zaciskać pośladki ! Sami widzicie pokaz za pokazem a sprzedaż to mżonka. Spółce potrzebni są handlowcy z jajami, jak takich znacie to podejścicie do Spółki cv bo inaczej nawet ja stracę kupując akcje wczoraj po 1,05 zł, bo już dziś myślałm żeby je wypchnąc drożej. tylko ze mi cholibka nikt nie płaci za funkcję animatora