Forum Giełda +Dodaj wątek
Ci co liczyli, że po przejściu będą wzrosty a boją się obecnej sytuacji, to powinni wywalić albo zakopać i zapomnieć o papierze na dwa latka, chyba że wcześniej coś pozytywnego się wydarzy, wielokrotnie pisałem, że jest to inwestycja wysokiego ryzyka, albo będzie zarobek spory albo strata wiekszości lub nawet całości kapitału, a Ci co piszą. min AS po co tutaj kisić kasę, jak na innych można zarabiać, niech wie, że każdy ma inna taktykę inwestowania, dla mnie skakanie z kwiatka na kwiatek zawsze źle się konczyło(no prawie), a jak As jest taki kozak i zawsze zarabia niech poda typy na kilka miechów na czym będzie można sporo przyciąć, ja już tutaj naganiałem na GPF Cause:) siedzę od tamtego roku p 4 gronie, a tam jazda będzie szybka i mocna, już mam stratę z eui odrobioną, ale tutaj zostaje, najwyżej stracę, nie mam tutaj majątku zainwestowanego a w razie pozytywnego scenariusza może być całkiem fajnie:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.