Forum Giełda +Dodaj wątek

żadne AI tylko człowiek

M.B.F. MANAGEMENT LIMITED to kolejna fałszywa platforma inwestycyjna, niczym się to nie różni od fałszywych brokerów typu Capital Group czy Rce-banq. Ja miałem do czynienia z CapitalGroup i zostałem oszukany na ponad 25000. Na mbf-limited.com trafiłem poprzez reklamę, schemat jest identyczny jak w przypadku w/w platform. Pierw obiecują złote góry, teraz pod przykrywką trader AI co jest tylko i wyłącznie chwytem marketingowym (całkiem dobrym) i namawiają do inwestowania, ja wpłaciłem 100zł na próbę, gdyż nie jest to kwota której było by mi szkoda i faktycznie po tygodniu "Trader AI" wygenerowało mi zysk na poziomie 2000, prawda jest taka, że to nie żadne AI tylko człowiek (oszust) który przez anydesk sam te pozycje otwiera i zamyka gdyż strona jest zmanipulowana. Gdy chciałem wypłacić oczywiście telefon z informacją o podatku, o jakiejś dodatkowej weryfikacji o tym, żebym się nie martwił. Zapewniano mnie, że moje środki są bezpieczne. Stek bzdur, ja zleciłem swoją sprawę z Capital Group kancelarii z Gdańska w zeszłym roku, po 8 miesiącach kancelaria zawarła ugodę z Rce-banq w moim imieniu i środki w końcu zaczęły wracać na moje konto, w ratach bo w ratach ale jednak. Dziś skontaktowałem się z Panem Damianem który obsługiwał moją sprawę i spytałem się mbf-limited.com , jest to coś nowego ale ich Kancelaria ma pierwsze zgłoszenia od osób poszkodowanych. Także intuicja mnie nie myliła, z resztą jestem nauczony z własnego błędu i drugi raz nie dam się tak łatwo oskubać. Zostawiam numer mam nadzieje, że wam też pomoże 503gty122hju196

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.