Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  190,00 zł , zmiana od tamtej pory: -36,84%

Zabawni jesteście...

Jestem leszczem, na giełdzie od maja 2020, lwią cześć akcji mam za ok. 50 zł, później kupowałem za 600 oraz 300-400... Cokolwiek się stanie, z samej dywidendy może mi się zwrócić inwestycja. No, a teraz sprawdźcie za ile i kiedy kupował Prezes... Teraz rozumiecie!? do tego dodajcie fundusze oraz perspektywy (bliższe i dalsze), zarówno dla MRC jak i samej gieldy. Reasumując - w dłuższym terminie, każdy tutaj zarobi, nawet Ci 600+ wrócą do gry. Za chwilę rynek zobaczy kolejne cyferki, nie będzie siły aby kurs dalej dołował. Kto teraz sypie? Wiemy kto nie sypie - grubi i ogarnięci Akcjonariusze. Oddają ludzie panikujacy i niecierpliwi, oddają Ci którzy skaczą z kwiatka na kwiatek. Na pewno nie oddają starzy - jeżeli ktoś nie wyszedł w okolicach górki, to tym bardziej nie teraz... Wielu myśli, że razem z wiosną nadejdzie prawdziwe załamanie, że koniec COVID etc. Ale nie zdają sobie sprawy, że MRC jest jeszcze lepiej przygotowany niż rok temu. Kurs zostanie odczarowany, zapiszcie te słowa. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK -2,91% 120,00 2026-06-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.