Witam Was serdecznie jak zawsze wszystkich kolegów i koleżanki też.
Jak zapewne wiecie posiadam na dzień dzisiejszy sporo akcji Netii, oraz pakiet TVN.
Wracając jednak do Netii, to wiemy z zapowiedzi Pana Prezesa, że wyniki za I kwartał mają być naprawdę dobre. Jeśli tak to dlaczego rynek już teraz tego nie uwzględnia i Netia nie rośnie, tylko idzie w bok. Analiza wolumenu przecież jasno pokazuje, że jest to tylko przystanek przed dalszą wspinaczką do góry. Trend jest ewidentnie wzrostowy i żeby go zmienić potrzebna byłaby katastrofa. Rynek jednak czeka cierpliwie, dlaczego ?
Postanowiłem więc samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie, tylko jak ?
No więc to co robiłem dotychczas na wykresie tygodniowym i dziennym przeniosłem na wykres godzinowy i zastosowałem te same techniki jak w wypadku perspektywy średnioterminowej. Skończyłem tą zabawę o godzinie 11 dnia dzisiejszego i do punktu wybicia w/g moich obliczeń pozostało 5 godzin. Tak więc oczekiwałbym wybicia w dniu dzisiejszym pod sam koniec sesji. Jak zwykle zaprosiłem do współpracy dwóch gości tz.
Fibonacciego i Ganna.
Jest to tylko zabawa z mojej strony i sam jestem ciekaw czy rynek zareaguje na to co napisałem.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
Jeśli bybicie będzie dynamiczne, to wzrosty również