Za tydzień podadzą że druga umowa przyszła do analizy prawniczej i podpisania bo narazie jedna w męczarniach dotarła. Nie dziwie się że ludzie wywalają bo to zabawa na całego. Zanim tu coś będzie na rzeczy to jeszcze musi spaść do przynajmniej 30gr o ile nie do 25gr. A wzrosty będą tu zapewne o ile te umowy podpiszą draftowskie bo tak naprawde nie wiadomo co tam Bank America wysmarował. A może być jeszcze tak że depend to wróci do ponownej korekty bo to co teraz wysłali to na ich nie korzyść. Bank doskonale wie że ten kredyt dla Depend to życie lub śmierć i to on będzie chciał całą śmietanke spić a Depend ma się zadowolić drobnymi a jeśli nie pasuje to po kredycie i agonia firmy a tym samym akcjonariuszy. Pisałem kiedyś że gdyby było coś na rzeczy to kurs pod konkretne infa byłby dziś na poziomie ponad 2zł a tu pobożne życzenia zostały. Tak jak wyczekiwanie na info o nadejściu draftów. Nadszedł jeden po dwu tygodniowym opóźnieniu drugi też chyba przyjdzie chyba że Bank America poczeka jak to co przyszło podpisze Depend i dopiero wtedy wyślą kolejny do analizy prawniczej. A co tu analizować !!!! przecież jak Dep nie podpisze do agonia firmy spójrzcie tak na to. Ja już się wyleczyłem z tego a jak będzie coś na rzeczy to zawsze mogę kupić nawet po 40gr by sprzedać po np. 1zł ale póki co jeszcze pare miesięcy wałkowania a Dep i tak podpisze co mu podłożą. Ale dla akcjonariuszy nie będzie to kolorowo wyglądać. I nie piszcie że to kredyt chwilówka od ręki nie jest. Pamiętajcie ludziska że umowa jest podpisana ale te szczegóły są dopiero uzgadniane i jeśli jednego z tych draftów nie podpiszą to wszystko idzie do historii. I akcje które są u akcjonariuszy to również będzie papier o walorach historycznych i sentymentalnych bo przecież póki co rozrywkę daje.:-)))