Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,02 zł , zmiana od tamtej pory: 205,08%

XTB vs CD Projekt: Na co stać 240 programistów?

Czy dywidenda będzie 50 czy 75% nie jest to tak istotne. Bardziej warto czekać na NOWE PRODUKTY. Zwróćcie uwagę na wywiady Omara po wynikach po Q4 i tych po Q3: jeśli dział marketingu ma już gotowe kampanie to znaczy, że dzień startu pierwszej z nowości jest blisko. I teraz pytanie, które zadaje sobie wielu z nas: czy będzie to coś grubego?

CD Projekt podał po premierze Wiedźmina 3, że nad grą pracowało 240 osób.
Na koniec 3Q stan zatrudnienia w XTB w dziale B&R wynosił 240 osób.
Na co więc stać 240 pracowników B&R w XTB?

Swoją drogą Akcje CD Projekt i XTB kupowałem niemal po tej samej cenie – ok. 9 zł.
CD Projekt sprzedałem za 64 złote. Bo bałem się, że to już szczyt... A one doszły do ponad 400 zł! XTB przetrzymam dłużej. Chociaż do 200 ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB -2,93% 106,84 2026-04-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.