Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Xbox 360 cały świat - czerwiec 2014

i
XBox One - TBC 2014

Interesują mnie te 2 punkty co z nimi?

To już wiem , gr na PC w wersji detalicznej zalicza opóźnienie 7 miesięczne ale co z xbox?

Znalazłem stare ale to chyba był dowcip z tymi planami

xboxforum.pl/threads/tomasz-majka-afterfall-insanity-sprzeda-sie-w-okolo-milionie-egzemplarzy.87591/

xboxa dalej nie widzę, zauważyłem że emisja na to poszła ale więcej nic nie znajduje

Kiedy to wydadzą no bo jak emisja poszła to rozumiem że mają już xboxa zrobionego?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.