Forum Giełda +Dodaj wątek

wymiana akcji - czyli acron puka do drzwi

propozycja azotów tarnów jest śmieszna. logicznie myślący akcjonariusz tych akcji nie może wymienić, bo azoty puławy są warte minimum 150 złotych za akcje, a sam uważam, że ze 200 złotych za akcje. dlatego jak ktoś mi rzuca, że mam się wymienić w parytecie 2,5 akcji tarnowa za 1 akcje puław to śmiać mi się chce. 4:1, albo 5:1 a nie 2,5. jak skarb państwa się wymieni w tym układzie to niech się mikołaj budzanowski nie zdziwi że zostanie zdymisjonowany za działania na szkodę skarbu państwa. gdzie tu sens i logika. kurs w ciągu najbliższych dni może skoczyć do 150-160 złotych a mi ktoś proponuje 133 złote :/ żal... rosjanie tylko czekają na taki brak rozsądku skarbu i tarnowa. trzymam puławy i liczę na otrzeźwiałkę w skarbie państwa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PULAWY -1,05% 47,10 2025-10-17 16:06:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.