Czytając wypowiedzi forumowiczów wypowiadam swoje zdanie jak to wygląda. Postanowienie z sądu było 3 stycznia i spółka od 3 wiedziała że sąd odrzucił ten wniosek (dlaczego go od razu nie powiesili?). Kurs sukcesywnie spadał, nagle zaczął rosnąć bez żadnego infa i zaczęto zbierać akcję lub ubierać wszystkich pod wywalenie. Myślę że info o układzie lub jego braku też już jest i zawiśnie w ostatniej chwili żeby albo oddać cały papier lub zebrać co się da z rynku... Bo jeśli jest układ to kurs poszybuje w górę i to naprawdę sporo, a jeśli jest jego brak to spadnie na samo dno....Granie na spółkach z upadłością zbliża się do hazardu nie mają miejsca i umocowania tu żadne analizy techniczne...Sam zarobiłem już tu 3 krotnie na tych wahaniach, ale mam ponownie papier i myślę że będzie układ, każdemu zależy na tym żeby odzyskać kasę...Pozdrawiam i mogę tylko powiedzieć żeby każdy sam podejmował decyzję bo na forum są naganiacze na spadki i wzrosty bo każdy ma w tym swój cel (tanio kupić, drogo sprzedać)....