a jest niewiele ponad 6 zł.========Akcji w obrocie 2 miliony ----cena nominalna 40 zł---- zysk 7 milionów a kapitały własne prawie 100 milionów..Wycena spółki niewiele ponad 12 milionów..Inwestycje na kilkadziesiąt milionów plus w drodze najnowsza fabryka led..Budowlanka rekordowe zyski.Raporty finansowe bardzo dobre.Rating A BARDZO DOBRY.Wszystko jak w bajce..
Spółka spada 12 rok z rzędu- Z 2 złotych za akcije spadła na 1 grosz ======po resplicie 1do 800 i ceną po resplicie 8 zł /1 grosz/ spadła ponad 40 procent do 6 złotych..czyli do niewiele 0,5 grosza...
Skoro przez 12 lat akcje straciły 99,99 procent nikt nie zarobił to pytanie podstawowe KTO ZYSKUJE I CO ZYSKUJE LUB CO CHCE ZYSKAĆ NA JAK NAJNIŻSZEJ WYCENIE SPÓŁKI JEDNOCZEŚNIE PRZY JAK NA SPÓŁKĘ Z NC PRZYZWIOTYCH OBROTACH..SPÓŁKA NIEDAWNO WESZŁA NA NOTOWANIA CIĄGŁE MA DOBRY TATING ITP.
WSZYSTKO IDZIE SUPER DO PRZODU
ROZGRYWKA NA AKCIACH DOPIERO PRZED NAMI--jA ZAJOŁEM POZYCJĘ I KUPIŁEM SPORO AKCJI PATRZĄC W PRZYSZŁOŚĆ.
NIGDY SIĘ NIE MYLĘ W INWESTOWANIU...SPÓŁKA NAPRĘŻA MIĘŚNIA I MA JUŻ DOŚĆ DUŻO SIŁY ABY DOJŚĆ DO GODZIWEJ WYCENY NA NC A NASTEPNIE PRZEJŚĆ NA PARKIET GŁÓWNY.
DLATEGO UWAŻAM ŻE WARTO ZAJĄĆ POZYCJĘ NA SPÓŁCE ŻEBYM NIE ŻAŁOWAŁ TAK PODANEJ OKAZJI NA ZŁOTEJ TACY.