Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Wszystko idzie w górę

Tak jak w temacie wyżej.
Nie zamierzam się rozpisywać co i dlaczego, bo powodów jest wiele, a każdy zapewne ma swoją teorię.
Fakt jest taki, że w tych czasach (akurat ja, mam nadzieję, że koledzy i koleżanki na forum nie są w takiej sytuacji), muszę siegnąć głębiej do kieszeni.
Proszę bez hejtu, bo naprawdę to jest dla mnie słaby czas.
Czy ktoś tutaj chce nabyć akcje elektrimu?
Nie jestem trollem, nie zamierzam tutaj nikogo obrazić czy zdenerwować. Chciałem zapytać czy ktoś chce kupić, a jeżeli tak, to ile dalibyście (kupując ode mnie) za akcję?
Nie, nie jestem z żadnej firmy "badającej nastroje" wśród akcjonariuszy. Kiedyś już poruszałem ten temat i ktoś napisał, że w PAE ktoś kupuje, ale nie udało mi się takiej osoby znaleźć.
Trzymajcie się w tych trudnych czasach
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.