Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,88 zł , zmiana od tamtej pory: -15,31%

Wracajac do 2. ost rekomendacji...

Nurtuje mnie sens...logika i zasadnosc ich wydania ! /moze to retoryczne troche ale nie zaszkodzi pomyslec/

-cytat. .DM PKO BP obniżył rekomendację dla Echo Investment z "trzymaj" do "sprzedaj"
2017-02-17 08:42:00
A A+ A+

DM PKO BP, w raporcie z 10 lutego obniżył rekomendację dla Echo Investment z "trzymaj" do "sprzedaj" oraz podniósł cenę docelową akcji z 4,7 zł do 5,91 zł.

Pytanie nr 1....czyja rekomendacje obnizyl z trzymaj do sprzedaj?
pytanie nr 2.. jaki sens ma podnoszenie ceny docelowej i jednoczesne zalecanie sprzedaj?
pytanie nr 3... czy mozna polegac na wiarygodnosci oglaszanych rekomendacji tydzien po ich sporzadzeniu? to tak jakbym zapowiadal
pogode na zeszly tydzien.
pytanie nr 4...w jakim celu oglasza sie rek.kilka minut doslownie przed rozpoczeciem sesji?

ps. mam nadzieje ze mi nie skasuja tego posta......z gory dzieki!!!

i pozdrawiam Echowcow
.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECHO 1,92% 5,30 2026-02-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.