Były i będą pojawiać się setki negatywnych wpisów głównie podchodzących od tych którzy nie załapali się na dołku. Przykładem doskonałym jest analiza wpisów Slay Zdziwiony Zaskoczony który raz pisze o 3 groszach a raz radośnie oznajmia ze kupił po 7 bo nie dało się niżej i ktoś go uprzedził.
Fakty są takie że nie znamy wyników finansowych Polynertech ale niedługo je poznamy. Myślę że z tymi skórami wyjdą na plus. To będzie chwilą prawdy zobaczymy czy cokolwiek udało im się z granulatem. Skoro nie publikują i formacji finanskwych to chyba też nie mają obowiązku i formowania o jakiś istotnych zdarzeniach i to daje duża nadzieję że jest lepiej jak myślimy.
Nie wiem co będzie z częścią szkoleniowa ale nie zdziwię się jeśli zostanie sprzedana.. Faktem jest ze mimo takiego potencjału osobowego generuje mniejsze niż ja bym oczekiwał przychody i zyski. Mimo wszystko mają duże doświadczenie. Czy jest jakieś drugie dno tych wyników nie wiem. Ale jeśli ktoś chce odkupić to słabe wyniki są mu na rękę. Może to być splot różnych okoliczności. Ale rozumiem takie jest życie.
Być może najważniejszym elementem będzie cześć naukowo badawcza czyli Polymeetwch. Parę osób o olbrzymim potencjale innowacyjnosci poszukiwania prawdy nowe wyzwania implementację ja ich naprawdę podziwiam.
Jeśli się im uda to nie będziemy mówić o groszach tylko o złotówkach wiem że to dzisiaj brzmi niewiarygodnie ale taka jest prawda. Ta spółka w jeden dzień może znaleźć się w zupełnie innej sytuacji ekonomicznej jeśli uda im się sprzedać chociaż jeden patent.
Prawdę poznamy po zatwierdzeniu nowej emisji i rejestracji nowych akcji po zakończeniu procesu połączenia będą musieli podawać wszystkie informacje.
Osobiście uważam że część szkoleniowa przynosi za małe przychody naprawdę się dziwię mając takie doświadczenie żeby tak mało zarabiać.... Dziwne... Ale jeśli się głębiej nad tym zastanowić to ja ich nawet rozumiem. Nie będzie bolało odłączenie.... Ale kto wie co zrobią... W każdym razie jest duża szansa na rozwój i wzrosty o których się nam nie śniło
Maja wszelkie atuty młody dynamiczny zespol o ogromnym potencjale.. Zespół który współpracuje z wieloma instytucjami ma osiągnięcia patenty i pracuje cały czas. Zaplecze prawne rzecznik patentowego. Jeszcze raz apeluje poczytajcie prace naukowe wyciągnijcie wnioski.
Będą się pojawiały setki wpisów bo takie są mechanizmy. Zachowajmy troche rozsądku. Przy 5 groszach pakiet będący w obrocie wart był 2.5.mln złotych. Wiem że czasy są trudne i ryzyko jest zawsze.
Ale ja osobiście wierzę w spółkę. Bo ja poczytałem pracę Autoreferat i jestem zafascyniwany osiągnięciami zespołu a to dopiero początek ich drogi naukowej przed nimi przyszłość. A myślę że docelowo i oni zarobią i reszta posiadaczy akcji. Nie mamy dostępu do informacji za jakiś czas to się zmieni. Pytanie gdzie będzie wtedy kurs.....
Jeśli ktoś się na poważnie chce ta spóła zainteresowac to warto otworzyć podręczniki chemii i zerknąć do kilku prac naukowych. Toeche wysiłku ale się opłaci być może. Żeby dać odpór i mieć stalowe nerwy. Była dystrybucja to odkupią będą musieli.. I tyle w temacie. Ja swoich nie oddam a to już jest spory kawałek tego tortu 108 500 000 pozostałej części nie ma w obrocie i długo nie będzie